A szabályok szerint Katalin hercegnének meg kellene hajolnia a saját gyerekei előtt

Ha egy olyan családba házasodsz be, mint a brit királyi család, jobb, ha előre felkészíted magad – és a hátad – néhány elképesztő szabályra, amiről Katalin hercegné nem is keveset mesélhetne.

A szabályok szerint Katalin hercegnének meg kellene hajolnia a saját gyerekei előtt

Hiába haladnak a korral, ha mondjuk közösségi médiáról vagy Zoom-meetingekről van szó (igaz, Erzsébet királynő?), bizonyos szabályokat még mindig kénytelenek betartani (vagy sem). Ilyen például az is, hogy a királyi protokoll szerint Katalin hercegnének a saját gyerekei, tehát György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg előtt is meg kellene hajolnia, azonban elég nagy rá az esély, hogy ez nem történik meg.

Ami egyébként arra kötelezi, hogy a királyi vérvonal minden tagja előtt fejet hajtson, mivel nem a királyi családba született. Ide tartozik Beatrix és Eugénia hercegnő, és persze Erzsébet királynő, valamint az összes gyereke, kivéve a házastársaikat és partnereiket. 

Amikor azonban Vilmosból király lesz, Katalin hercegnének kizárólag előtte kell majd meghajolnia, viszont nem valószínű, hogy betartja majd ezt a szabályt – véli az Express. Ami Meghan Markle-t illeti, neki a protokoll szerint Katalin előtt is fejet kell hajtania a rangsorra való tekintettel, ám elég nehéz elképzelni az utóbbi időszak viharos történései után, hogy erre valóban sor kerülne.

Forrás: marieclaire.com

Fusd át a nap eddigi sztárhíreit:

Még több

Te Te Te