Szintet lépett Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata

Szabó Zsófi és párja, Shane Tusup ugyan nagyon privát módon kezelik a szerelmüket, bennfentes információk szerint azonban elképesztő tempóban fejlődik a kapcsolatuk.

Szintet lépett Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata

Ahogy arról mi is írtunk korábban, Shane Tusup édesanyja, akivel közel két és féle éve nem találkozott a sztáredző, végre Magyarországra látogatott. És ha már itt volt, végre megismerhette fia új szerelmét, Szabó Zsófit is – tudta meg a Blikk

„Egy kávézóban ültem, amikor arra lettem figyelmes, hogy Zsófi mellettem arról mesél valakinek, hogy végre találkozott Shane mamájával és mennyire kedves volt vele az asszony. Látszik rajta, hogy szerelmes, hiszen amikor a párjáról beszél, szinte sugárzik a boldogságtól.”

– mesélte a lapnak egy forrás. Sőt, állítólag még a közös hálaadás vacsorán is együtt vettek részt, és már egy közös karácsonyi fotózáson is túl vannak. 

„Shane nagyon várta, hogy végre bemutathassa Zsófit az édesanyjának, és ez meg is történt a napokban. Igyekeznek minél több időt együtt tölteni hármasban, hiszen Cheryl Ann szeretné minél jobban megismerni a nőt, aki elrabolta fia szívét. Egyre több dolgot csinálnak együtt, folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, az pedig szerintem mindent elárul, hogy már egy közös karácsonyi fotózáson is részt vettek. Tulajdonképpen olyan, mintha már egy család lennének.” – mesélte Shane egyik jó barátja a Blikknek. 

Ez történt a sztárokkal az elmúlt 24 órában:

Még több

Te Te Te