Menő filmekben ma este sem lesz hiány

Popcornt a mikróba, ugorj a kedvenc pizsidbe, és lazulj egy jót a következő filmek egyikén, vagy akár habzsolj többet is.

Menő filmekben ma este sem lesz hiány

Elfáradtál a héten és ma már semmi kedved elindulni a hideg éjszakába? Nem is kell, kuckózz be a takaró alá egy nagy bögre forró csokival és válassz egyet az alábbi nagyszerű filmek közül! Fogadjunk, hogy köztük van a te kedvenced is!

Egy kis szívesség (RTL II, 23:20)

Stephanie (Anna Kendrick) egy egyedülálló külvárosi anyuka, aki vloggerkedéssel üti el otthon az időt. Az élete elég unalmas, míg meg nem ismerkedik egy másik anyukával, a titokzatos és gyönyörű Emilyvel (Blake Lively). Amikor Emily egy váratlan kis szívességet kér Steph-től, a nő még nem tudja, mire bólint rá. Emily eltűnik, Stepahnie pedig a követői segítségét kéri a megtalálásához, ráadásul közben egyre közelebb kerül eltűnt barátnője férjéhez is.

Boszorkányok (HBO, 22:00)

1967 végén a szerető nagymama (Octavia Spencer) az alabamai Demopolis városkájába költözik fiúunokájával. Itt azonban boszorkányokba botlanak, ezért inkább tovább állnak a tengerpartra. Csak azt nem tudják, hogy éppen oda, és éppen ekkorra szervezte meg a világ legnagyobb boszitalálkozóját a főboszorkány (Anne Hathaway). A célja, hogy társai segítségével megvalósíthassa aljas terveit.

Szerelem a végzeten (FilmCafe, 18:20)

Közeleg a karácsony, a város tele van ünnepi vásárokkal. Ebben a forgatagban akad egymásra Jonathan (John Cusack) és Sara (Kate Beckinsale). Bár mindkettőjüknek van valakije, együtt töltik az estét, de egymás nevét sem tudják. A férfi az este végén elkéri a lány telefonszámát, de ő azt mondja, bízzák a véletlenre. Ha a sors egymásnak szánja őket, még fognak találkozni.

A vágyak szigete (FilmNow, 21:40)

Létezik egy sziget, ami képes valóra váltani minden álmot és vágyat. Ide érkezik meg egy csapat, akikben látszólag nincs semmi közös. Azt gondolják, életük legnagyobb élményében lesz részük, és nem is sejtik, hogy valami gonosz van készülőben. A buli hamar rettegésbe csap át, már senki sem tudja, kinek az álmát élik éppen. Megúszhatják mindezt élve?

Charlie és a csokigyár (VIASAT3, 18:40)

A szegény családban élő Charlie állandóan a titokzatos csokigyárról fantáziál. Miért nem láttak már  15 éve senkit bemenni oda? Ha nincsenek munkások, honnan van a sok csoki? És miért nem mutatkozik soha a csokigyáros Willy Wonka (Johnny Depp)? Úgy tűnik, a kérdésekre hamarosan megkaphatja a választ, ugyanis aranysorsjegyet talál a csokijában. Ez azt jelenti, bekerült az öt nyertes közé, akik személyesen nézhetik meg a gyárat belülről. Charlie ekkor még nem is sejti, mibe keveredett!

Még több film:

Még több

Te Te Te