Puskás-Dallos Peti két énekesét is elvesztette az X-Faktor második élő adásában, kiakadtak a nézők

Ő volt az egyetlen mentor, aki három énekessel indult neki az X-Faktor második élő adásának, a show végén azonban két lánytól is el kellett búcsúznia.

Puskás-Dallos Peti két énekesét is elvesztette az X-Faktor második élő adásában, kiakadtak a nézők

Kőkeményen indítottak az X-Faktor második élő adásában a mentorok: az elsőként színpadra lépő Nagy Regina Martina még kapott széket, utána viszont zsinórban olyan atombiztos énekeseket küldtek a veszélyzónába, mint Mehringer Marci vagy Tabatabai Nejad Flóra. Nem voltak maradéktalanul elégedettek Paulina és Alee produkciójával sem, azonban mindketten székhez jutottak, ezzel megúszva a veszélyzónát. De csatlakozhatott hozzájuk a The Harmonies, Mardoll és Ferenczi Kamilla is – első kettő azonban egy ponton kénytelen volt átadni a helyét.

Biztos továbbjutó volt azt est folyamán tehát Alee, Paulina és Ferenczi Kamilla, viszont Mardoll, Regina, Marci, Flóra és a The Harmonies sorsáról a szavazók döntöttek. És itt következett a show legkellemetlenebb meglepetése: az a pont, amikor kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti két énekesét, a 14 éves Reginát és Flóráta is elveszítette. A kiesés pillanatában a mentor másodpercekig  a tenyerébe temette az arcát, és amikor végre kaptunk valamit az arckifejezéséből is, egyszerre tűnt dühösnek és csalódottnak. 

Úgy tűnik, a netezők sem elégedettek a végeredménnyel, kifejezetten Regina távozását fájlalják, és tartják igazságtalannak. „Egyem a szívedet, Regina, van még időd bőven. Látunk mi még.” – biztatta az egyik kommentelő. „Reginának kellett volna továbbjutni” – fogalmazott néhány dühös emoji társaságában egy másik hozzászóló. De kifejezetten sokan ekézték Mardollt, Marcit és Paulinát is. „Paulina miért ül már második hete ilyen produkcióval? Valaki?????”„Annyira bunda, jó énekhangokat kidobják, Paulina az Ajándék című dalán kívül semmit nem tud” – vetette fel egy újabb csalódott netező. 

Puskás-Dallos Petinek így tehát már csak Ferenczi Kamilla maradt a mentorálltjai közül, vagyis matematikailag csökkent ugyan az esélye a győzelmének, viszont ma is elhangzott, hogy a játékban maradt versenyzőjét tartják a 10. évad hangjának. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

 

Még több X-Faktor:

Még több

Te Te Te