Sokkoló fotó készült Katalin hercegnéről – az engedélye nélkül

Megrázó kép járta be a netet Katalin hercegnéről; a királyi család rajongóit teljesen lesokkolva. Azonban Katalintól állítólag senki nem kért ezért engedélyt.

Sokkoló fotó készült Katalin hercegnéről – az engedélye nélkül

Sokkoló, ijesztő és megrázó kép szántotta fel az internetet Katalin hercegnéről: az arca tiszta sebhely, a szeme alatt egy monokli található és tele van kék-zöld foltokkal. Szerencsére a fotó nem a valóságot mutatja; csak photoshop, amit egy családon belüli erőszak ellenes kampányhoz használtak fel. Katalin mellett egyébként az amerikai alelnök, Kamala Harris arcát is eltorzították a kampányhoz.

A fotókat egy AlexSandro Palombo nevű művész készítette, aki direkt híres és befolyásos személyek képeit választotta a kampányhoz. Az összevert arcú Katalin fotóját például a következő szöveggel egészítette ki: „Feljelentette a férfit, de senki nem hitt neki”. 

Az üzenet nagyon fontos, a veszély pedig még annál is valósabb. A probléma azonban ott kezdődik, hogy állítólag sem a hercegné, sem a palota, sem pedig Kamala nem adta az engedélyét ahhoz, hogy a szerkesztett kép megjelenhessen. Ezért sanszos, hogy a jó ügy helyetti küzdelem helyett egy hamarosan kialakuló jogi botrány miatt kerülhet a figyelem középpontjába Palombo munkája.

Forrás: Bors

Szállítjuk a friss híreket:

Még több

Te Te Te