Meglepő, mi volt Meghan Markle első benyomása Katalin hercegnéről

Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata manapság kifejezetten rideg… De ez vajon már az első találkozásukkor kialakult?

Meglepő, mi volt Meghan Markle első benyomása Katalin hercegnéről

Tegnap volt négy éve, hogy Meghan Markle és Harry herceg bejelentették az eljegyzésüket, ami után a friss jegyespár interjút adott a BBC-nek. A Hello! Magazin most felidézte ezt a beszélgetést, ugyanis kifejezetten érdekes, mit mesélt Meghan Katalin hercegnéről a két hercegi feleség jelenlegi kapcsolatának fényében.

Mert hát valljuk be, Katalin és Meghan most távolról sem barátnők, viszont az interjú alapján úgy tűnik, Harry akkor még csak leendő felesége teljesen más véleménnyel volt a jövendőbeli sógornőjéről, mint most. A BBC újságírója megkérdezte a herceget annak a részleteiről, hogyan mutatta be a szerelmét Vilmosnak és Katalinnak, aki teljes részletességgel számolt be a folyamatról:

„Nagyon izgalmas volt, mert egy ideig úgy találkozgattam Meghannel, hogy senkinek nem szóltam róla. De aztán Vilmos már nagyon szerette volna megismerni, ahogy Katalin is, és mivel szomszédok vagyunk, ezért össze tudtunk hozni már jó néhány találkozót és Katalin abszolút…”

„Katalin fantasztikus” – fejezte be Meghan a mondatot.

Kár, hogy a kezdeti szimpátia nem maradt meg, főleg, mert tudjuk, hogy az esély, hogy akár legjobb barátnők legyenek az első benyomásoknál még bőven megvolt.

Megvan, mi minden történt a napokban a királyi családdal?

Még több

Te Te Te