Rubint Réka megrázó őszinteséggel beszélt édesanyja elvesztéséről

Rubint Réka édesanyja a karjai között halt meg márciusban. A tragédiáról most megrázó részleteket osztott meg.

Rubint Réka megrázó őszinteséggel beszélt édesanyja elvesztéséről

Rubint Réka márciusban vesztette el az édesanyját, aki tragikus hirtelenséggel Réka karjai között hunyt el. A tragédiáról Réka most Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt és osztott meg megrázó részleteket.

„Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van, és mehetünk. A fiam, Norbika előre szaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik, és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát.”

A mentősök egy órán keresztül küzdöttek a 71 éves Zsuzsa életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. „Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak, és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba, és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé és elköszöntem tőle” – tette hozzá Réka.

Olvasd át a nap híreit:

Még több

Te Te Te