Tóth Vera megható posztot írt Schobert Norbiról, képmutatónak nevezték

Schobert Norbi igazán megosztó személyiség, aki nem egyszer tett már nagyon kemény állításokat. Tóth Vera viszont most csupa szépet írt róla, a kommentelők viszont emiatt képmutatónak tartják az énekesnőt.

Tóth Vera megható posztot írt Schobert Norbiról, képmutatónak nevezték

A Konyhafőnök VIP pénteki adásában láthatták a nézők azt a részt, amit Schobert Norbi szinte közvetlenül a sztrókja után forgatott. Ez valljuk be, elég hősies teljesítmény, és ezt Tóth Vera is így gondolja – többek között erről is írt a legutóbbi Instagram posztjában

„Azt hiszem, nagyot mentünk tegnap A konyhafőnökben Norbival, aki két héttel a stroke-ja után tért vissza a forgatásra. Lehet róla bármit mondani, de azt nem, hogy nem tud küzdeni és nem egy túlélő típus. Néha nyers, néha bántó, de meggyőződésem, hogy ő soha nem akar rosszat senkinek. A dada receptjét, amivel tegnap dolgoztunk, ma én is elkérem tőle, hisz ezzel sikerült nekem is egyenes ágon a középdöntőbe jutnom. Nagyon hálás vagyok érte. ♥️♥️♥️ Köszönöm Norbinak, hogy a partnere lehettem és megtanított a türelemre és a forgatások alatt megmutatta igazán emberi oldalát is. Hisz sokan nem merik vállalni esendőségüket, ő vállalta és ez így van rendjén.♥️”

Vera a bejegyzésében utal rá, hogy Norbinak korábban nem egyszer volt tömegeket felháborító kijelentése – amin egyébként korábban az énekesnő, illetve a húga, Gabi is kiakadt –, viszont rögtön utána megjegyezte, hogy „ soha nem akar rosszat senkinek”. Ez, illetve a poszt további (egészen megható) részei azonban nagyon nem feküdtek jól Vera követőinél: egyenesen képmutatónak bélyegezték a sztárt.

  • „Ez a »nem akar rosszat« annyira »jó« duma. Ha valaki nem akar rosszat, nem bánt meg másokat és nem alázza meg őket. Egy éve még egy sokkal reálisabb posztot írtál Norbival kapcsolatban…”
  • „Képmutatás ez az egész… Annyira idegesítő, ami körülötte zajlik… Hiteltelen sajnos nagyon a te reakciód is, ne haragudj. A stílus maga az ember.”
  • „Nem akar szándékosan bántani, de azért csak sikerül neki, és soha nem kér elnézést. Mindenkinek van emberi oldala, de a celebeknek nagyon meg kell(ene) gondolni, hogy mit mondanak. Es hogy kiért állnak ki…”

Vera azonban rögtön megvédte magát és leírta egy hozzászólásban, hogy „akkor is a stílussal volt baj. Legfőképpen, de azt hiszem ezt neki is elmondtam face to face:-).”

Ne maradj le a hétvége eseményeiről:

 

Még több

Te Te Te