ByeAlex szerelmes, ráadásul nem is akárkibe

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy kedvenc X-Faktor mentorod, ByeAlex nem szingli többé. Hogy ki a titokzatos lány és hol tart most a kapcsolat? Olvass tovább!

ByeAlex szerelmes, ráadásul nem is akárkibe

Eddig sem titkolta, hogy van valaki az életében, miután ByeAlex Instagram Stroyjaiban rendre feltűnik egy titokzatos lány, most viszont a Blikknek köszönhetően az is kiderült, hogy az X-Faktor mentora valóban kapcsolatban van, ráadásul egy gyönyörű modellel, ami erre komolyabb. (A cikkben egyébként egy trükkös közös fotót is megnézhetsz róluk.)

„Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával. Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. A közeli barátainak Alex már mesélt is a lányról, de egyelőre nem sok mindenkinek mutatta be őt.”

A modell egyébként annak ellenére, hogy nagyon fiatal, számos hírességgel dolgozott már együtt, és több menő márkákat is képviselt. 

Mutatjuk, mi történt az elmúlt órákban a sztárvilágban:

Még több

Te Te Te