3 csillagjegynek ez az újrakezdés hete lehet

Hatalmas bátorságra, lendületre és elszántságra lesz szüksége a következő csillagjegyeknek, az univerzum támogatása viszont adott, hogy lezárjanak egy kevésbé boldog korszakot, majd belevágjanak egy olyanba, ami valóban őket szolgálja.

3 csillagjegynek ez az újrakezdés hete lehet

Tudjuk, hogy itt az év vége és lankad az energiád, de hangolódj rá az ünnepek előtt még egy utolsó nagy ugrásra. Néhány csillagjegy számára ugyanis ideális ez a pár nap, hogy lezárjon, és végleg maga mögött hagyjon egy olyan időszakot, kapcsolatot vagy munkalehetőséget, ami csak akadályozza a boldogságban.

Ikrek

Már csak néhány cérnaszál fűz érzelmileg ahhoz az emberhez, aki szerinted már így is indokolatlanul sok időt vett el tőled, ez a se veled se nélküled kapcsolat viszont már egyikőtöknek sem jó. A másik fél talán még kapaszkodik az ismert által nyújtott biztonságba, benned viszont egyre tisztábban fogalmazódik meg, hogy mindketten megérdemlitek, tiszta lappal folytassátok – külön. Ami fejben nehéznek tűnik, az most valójában hatalmas megkönnyebbülés lesz mindkettőtök számára.

Oroszlán

Rengetegen dobbantottak a munkahelyedről mostanában, és úgy érzed, nem is ok nélkül. Bár sokáig pont te voltál az, aki ezt a hullámot próbáltad megállítani, végül a te igazságérzetedet is súlyos támadás érte, amit már nem tűrhettél csendben. Bátran beleálltál, és ezzel elindult egy folyamat, amiből csak jól, és nagyon őszintén jöhetsz ki. Az univerzum nem szereti az ürességet, szóval már most azon ügyködik, hogy minél hamarabb jönnöm számodra egy fantasztikus, új lehetőség.

Bak

A dolgok nem igazán úgy alakultak idén, ahogy vártad, ahelyett viszont, hogy önsajnálatba merülsz, apró lépéseként veted bele magad a céljaid megvalósításába. Minden egyes nap edzel, naplót vezetsz a terveidről, és teszel azért, hogy igenis sikerüljön. Ez a hét kulcsfontosságú lesz az újrakezdésben, és ne becsüld alá azokat az aprócska szokásokat sem, melyek végül áttöréshez vezetnek majd.

Ha szívesen hallgatsz a csillagok útmutatására:

Még több

Te Te Te