Végre kiderült, kit érdekelt annyira a királyi családban, milyen színű lesz Archie bőre

Hónapok óta csak tippelget a világ, ki tehetett rasszista megjegyzéseket a királyi családban a születendő Archie baba bőrszínét illetően, most viszont végre választ kaptunk.

Végre kiderült, kit érdekelt annyira a királyi családban, milyen színű lesz Archie bőre

Bizonyára emlékszel még, milyen súlyos és a királyi családot egyenesen rasszistának beállító vádak hangzottak el idén márciusban az ominózus Oprah-interjúban. Meghan Markle és Harry herceg akkor nem volt hajlandó elárulni, ki firtatta a királyi családból, hogy mégis milyen színű lesz a születendő kis Archie bőre, most viszont egyértelműen kiderült Christopher Andersen Vilmosról, Harry hercegről, Meghanról és Katalinról írt könyvéből. 

A könyvnek nyilatkozó forrás arról számolt be, hogy 2017 november 27-én, egészen pontosan Meghan és Harry eljegyzésének bejelentésekor Károly herceg ártatlanul megjegyezte felesége, Kamilla előtt, hogy: „Kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyerekük.” Kamillát állítólag már akkor ledöbbentette a kérdés, és csak annyit tudott válaszolni, hogy „Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű.” Ám ahelyett, hogy Károly vette volna a lapot, konkrétabban fogalmazott: Úgy értem, milyen színű lesz majd a gyerekeik bőrszíne?” A herceg szóvivője szerint kitalációról van szó, és válaszra sem érdemes a dolog, míg Harry és Meghan szóvivője még nem reagált a dologra. 

A szerző azonban úgy mutatja be Károly herceg kérdését, mint őszinte és ártatlan felvetést, amit menet közben torzítottak el, a Meghan-Harry pároshoz pedig már egy mérgező, kifejezetten rosszindulatú megjegyzésként jutott el a palotában dolgozó tanácsadókon keresztül. Miután Harry panaszt tett apjának, az elintézte annyival, hogy szerinte a kelleténél érzékenyebben érinti a téma, amiben Vilmos herceg is egyetértett. 

Forrás: pagesix.com

Képbe hozunk, mi történt a sztárokkal az elmúlt 48 órában:

Még több

Te Te Te