Lindsay Lohant eljegyezték, és végre újra fantasztikusan néz ki

Csak szólunk, hogy Lindsay Lohan már nem az a szomorú roncs, mint ahogy a retinádba karcolta magát: eljegyezték, Dubajban él, és a szakmai élete is új lendületet kapott.

Lindsay Lohant eljegyezték, és végre újra fantasztikusan néz ki

Amikor azt hinnéd, miután Hollywood megrágta Lindsay Lohant, kiköpte, és senkit nem izgat, ami belőle maradt, akkor jön egy olyan sokak számára borzalmas év, mint 2021, és csodát tesz a színésznővel. Kezdjük ott, hogy évek óta boldog kapcsolatban él (egészen pontosan 2 éve) egy Bader Shammas nevű férfival, aki el is jegyezte hétvégén a színésznőt. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

„A szerelmem. Az életem. A család. A jövőm.”

 

– fogalmazott Lindsay a poszt szövegében, ami talán fel sem tűnik az ujján ragyogó gigantikus gyémánt láttán. A színésznő vőlegénye egyébként pénzügyi területen dolgozik, írja a BuzzFeed, és jelenleg Dubajban élnek. 

De nem csak magánéletileg tűnik úgy, hogy újra sínen van a színésznő, hanem szakmailag is: a Netflix néhány napja jelentette be, hogy ő lesz a főszereplője az egyik karácsonyi romkomjának, az első promókép alapján pedig úgy tűnik, mintha Lindsay-t tényleg kicserélték volna (a plasztikai sebészét pedig le). Nagyon sok boldogságot kívánunk a párnak, és csak így tovább, kedves Lindsay!

 

Máris mutatjuk, mi történt a sztárokkal, amíg te a hétvégén lazultál:

Még több

Te Te Te