Nehéz könnyek nélkül kibírni Rúzsa Magdi posztját

Rögtön két apropója is volt az ikreit váró Rúzsa Magdi vasárnapi posztjának, viszont már most szólunk: jobb, ha bekészítesz néhány zsepit.

Nehéz könnyek nélkül kibírni Rúzsa Magdi posztját

Az már biztos, hogy veszélyeztetett terhesként a kórházban tölti majd az ünnepeket Rúzsa Magdi, aki szeptemberben osztotta meg a világgal: hármas ikreket, egy kislányt és két kisfiút vár. Ami a babák neveit illeti, az énekesnő és szerelme külön táblázatban gyűjtik az opciókat, azonban csak akkor választanak végleges verziót, miután megszületnek a kicsik. Addig is marad az izgalmas várakozás, amit Magdi, aki tegnap ünnepelte 36. születésnapját, nagyon boldogan él meg. 

„Idén egy napra esett advent első vasárnapja és a születésnapom. Tényleg különleges érzéseket hoz ez az év. Valahogy most még szebb ez a csendes várakozás. A hit, a remény, a szeretet és az öröm másként járja át a lelkem. Most, hogy itt vannak a babáink a szívem alatt, sokkal szebb, sőt még sosem volt ilyen szép az ünnepi időszak. Hálával van teli a szívem. Áldott várakozást mindenkinek!”

– fogalmazott megható bejegyzésében Magdi.

 

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Te Te Te