Fontos döntés vár a héten a következő csillagjegyekre

Különösen lényeges, milyen irányt jelölnek ki maguknak a következő csillagjegyek a napokban. Érdemes lesz alaposan mérlegelni, mert akár hónapokig, vagy egész 2022-ben ez a döntés lesz a mérvadó.

Fontos döntés vár a héten a következő csillagjegyekre

Az igazán nagy döntések helyett maximum annyi őrlődésre maradt erőd, hogy milyen színű csomagolópapírt vegyél, de jobb, ha nagy levegőt veszel, és meghozol néhány fontos döntést. Ha a kényelmet választod, az is egyfajta választás, ráadásul az is a tiéd, de nem biztos, hogy hálás leszel azért a kerülőútért, amiben emiatt lesz részed. Szóval vegyél mély lélegzetet, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy, gondold át, mire és kire van szükséged, és hozz ennek megfelelő döntéseket. 

Bika

Mivel az elmúlt hetekben pont olyan tempóban haladt az életed, amire szükséged van, kicsit úgy érzed, mintha most megrekedtél volna. Mivel pontosan tudod, hogy elkalandoztak az érzelmeid, ráadásul olyan irányba terelnek, amit felesleges energiapazarlásnak érzel, és ami minden téren nagy áldozatokkal jár, jobb, ha még most, a kezdetekkor rendezed, mit szeretnél – vagy mit nem. Ha belebonyolódsz egy új kapcsolatba, ami semmilyen szempontból nem éri meg, sajnos könnyen hátránnyal indulhatsz jövőre. 

Ikrek

Pontosan érzed, hogy a jelenlegi munkahelyed csak egy ideiglenes megálló számodra, egy kis lehetőség a pihenésre, mert nem vesz ki belőled többet, mint amit most be tudnál áldozni az idődből és az energiádból. Az elmúlt hónapban viszont megerősödtél, készen állsz az új kihívásra, és a jelenleginél lényegesen több sikerélményre van szükséged, amit ettől a munkahelyedtől nem kapsz meg. Érdemes komolyabban elgondolkodnod a váltáson. 

Kos

Hiányzik az a kezdeti tűz, ami a kapcsolatotokat jellemezte az első néhány hónapban – pont ezért élvezed titokban, hogy annyit beszélgettek az egyik férfi kollégáddal. Élvezed a flörtöt, feldobnak a poénjai, és hogy ennyire figyel rád, az ezzel járó bonyodalmak viszont már kevésbé dobnak fel. Jobb, ha picit mélyebben átgondolod, kit is árulsz el: a barátodat, amiért valaki mással jobb, vagy magadat, amiért egy olyan kapcsolatban maradsz, ami nem igazán tölt el boldogsággal. 

Mit ígér a december?

Még több

Te Te Te