3 csillagjegynek ez lesz a legjobb hete decemberben

Ha a következő csillagjegyek egyike vagy, akkor készülj fel egy csodás hétre és fogadd meg már most, hogy ki fogod élvezni minden pillanatát.

3 csillagjegynek ez lesz a legjobb hete decemberben

Még csak december közepén tartunk, de neked máris óriási szerencséd lesz: a mostani hét lesz ugyanis a kedvenced az egész hónap során – legalábbis, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy. Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy a karácsony vagy épp a szilveszter nem úgy fog sikerülni, mint szeretnéd. Dehogyis! Azok is szuperek lesznek, de a következő néhány nap valahogy még a két ünnepet is felülmúlja.

Ikrek

Nagy hét áll előtted. Rengeteg mindent meg fogsz tudni magadról, olyan alapigazságokat fedezel fel, amik a kirakós utolsó darabajiként szolgálnak majd. Így sokkal jobban meg fogod érteni önmagad és azt, hogyan élj úgy, hogy az számodra a lehető legjobb legyen. Lehet, hogy ez egy óriási átalakulásban mutatkozik majd meg, de az is lehetséges, hogy csupán annyiról van szó, hogy egy kicsit más szemszögből kell nézned a dolgokat és máris világosabban látsz mindent.

Nyilas

Ha az utóbbi időben egy kicsit furának, lassúnak érezted magad, akkor most szólunk, hogy ez a hét megadja neked a váltást, ami konkrétan hiperűrsebességbe kapcsol. Tele leszel energiával, csak úgy pezsegni fog benned a bátorság, hogy megszerezd azt, amire a legjobban vágysz. És amennyiben azt a csatát választod, ami tényleg fontos a számodra, akkor a héten szerzett önbizalom-turbó garantálja, hogy meg is nyered.

Vízöntő

Nem tudod, hol kallódott el a motivációd, de tény, hogy útközben valahogy elveszett. Most azonban úgy fogod érezni magad, mint aki hosszú idő után először lépett ki a friss levegőre, és megtalálod magadban újra az inspirációt. Egy régi hobbi, valami amivel korábban szenvedélyesen foglalkoztál, sőt, akár egy régi szerelem újra fellángolása is lehet az eredménye annak, hogy úgy érzed: újult erőre kaptál.

A csillagok rengeteg mindent elárulnak rólad:

Még több

Te Te Te