A királyi család menőbb sorozatokat darál, mint hinnéd

Gyorsan gondold át a benyomásaidat a királyi családról, mert ha sorozatokról van szó, menőbb az ízlésük, mint hinnéd!

A királyi család menőbb sorozatokat darál, mint hinnéd

Mark CuthbertNem tudjuk, te hogyan képzeled el a királyi családot, amikor éppen nem valamilyen hivatalos kötelezettségüket teljesítik, de annyit elárulhatunk, ők is imádnak ilyenkor a kanapén kuckózni egy jó sorozat társaságában. Bár ezt a képet nem egyszerű elképzelni, egy-egy elszólásból kiderül, hogy tényleg így van, akármennyire is szürreálisnak tűnik! És az ízlésük kiváló ezen a téren… 

Katalin hercegné és az anyukája: Strictly Come Dancing 

Függetlenül attól, hogy Katalinnak már saját családja van, imád az anyukájával csajos estét szervezni, ilyenkor pedig a Strictly Come Dancinget nézik közösen, amit Vilmos kotyogott ki, még egy 2019-es interjúban. Ez körülbelül a Dancing With The Stars brit megfelelője, hírességek táncolnak profikkal, és hétről hétre el kell búcsúzniuk egy párostól. Szinte látjuk magunk előtt, ahogy drukkolnak a kedvenceiknek, hiszen Katalin nagyon bele tud jönni a szurkolásba, ahogyan azt már bizonyította. 

Kamilla hercegné: The Archers 

Károly herceg feleségét szigorúan tilos zavarni 7:00 és 7:15 között, ugyanis a BBC Radio 4 műsorán ilyenkor adják a The Archers című rádiós drámát.  

Amióta az eszemet tudom, imádom ezt a műsort. Életem nagy részében hűséges társam volt. Mint sok más Archer-fan, én is eléggé morcos leszek, ha 7:00 és 7:15 között zavarnak, és több ezer emberhez hasonlóan súlyos elvonási tüneteim voltak, amikor nem játszották a pandémia alatt. De nagyon örülök, hogy visszatért, maradjon is így! 

Harry herceg és Meghan Markle: Jeopardy 

Harry herceg James Corden műsorában mesélt arról, hogy sokkal átlagosabban telnek az estéik, mint azt bárki feltételezné. 

Meg összedob valami vacsit, vagy rendelünk kaját, felmegyünk az emeletre, leülünk az ágyra, aztán bekapcsoljuk a tévét és nézünk egy kis Jeopardy-t (tévés vetélkedő – a szerk.) vagy egy kis Netflixet. 

Vilmos herceg: Fekete Vipera, East Enders, Killing Eve 

Vilmos herceg rajong a Fekete vipera című sorozatért, ami a brit történelmet mutatja be humoros formában – ha azt mondjuk, hogy a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson a főszereplője, azzal szerintünk mindent elmondtunk. Ugyanakkor Stephen Fry színésznek azt is elárulta, hogy az East Enders is nagy kedvence, ellenben kerül mindent, ami a királyi család életéről szól… Szóval a The Crown biztosan nincs nála napirenden. 

2020 szeptemberében a BAFTA-díjátadón viszont rajongva beszélt a Killing Eve című sorozatról, Sally Woodward Gentle producer szerint egyenesen imádta: „Úgy látszik, ledarálta. Nem teszteltük, de azt mondta, hogy bejött neki a sorozat második évadának befejezése. Szóval legalább az utolsó három percet biztosan megnézte. Beszélt a sötét humoráról, és hogy Jodie és Sandra (a két főszereplő – a szerk.) milyen csodálatosak mindketten. 

Erzsébet királynő: Downton Abbey, X-Faktor, The Crown 

El tudod képzelni, hogy a saját életedet végig nézd a képernyőn? Márpedig nagyon úgy fest, hogy a királynő bírja a The Crownt, ezt Vaness Kirby mesélte el. Egyszer egy buliban ugyanis találkozott egy lánnyal, aki elárulta, hogy a nagyija él-hal a sorozatért, és kiderült, hogy ő Erzsébet királynő egyik unokája. Menő, igaz? Őfelsége azonban rajong az X-Faktorért is (ki nem?), valamint a Downton Abbey szintén nagy kedvence, ez utóbbit ugyanis imádja kritizálni. A Daily Telegraph szerint 2011 és 2018 között a királynő minden egyes alkalommal megnézte a showt, és azzal szórakoztatott másokat, hogy rámutatott a hibákra, mert betéve ismeri a Highclere kastélyt, ahol a szériát forgatták. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg: Homeland, Trónok harca, One Tree Hill 

Kezdjük rögtön a guilty pleasure kategóriával: One Tree Hill? Oké, mi is rajongunk a tinidrámákért, de elképzelni nem tudjuk, ahogyan a trónörökös és a felesége ezt nézik… Márpedig William Moseley, a The Royals sztárja ezt nyilatkozta, ugyanis a sorozatot ugyanaz készítette, aki a One Tree Hillt is, innen származik a bennfentes infója. Az már sokkal inkább reális, hogy a Homeland vagy a Trónok harca van terítéken a párnál, bár fogalmunk sincs, mikor van idejük ezeket darálni. Az azonban biztos, hogy Vilmos maga próbálta rábeszélni 2017-ben BBC Radio 1 műsorvezetőjét arra, hogy kezdje el a GoT-t nézni, szóval az 100%, hogy azt nagyon bírta. 

Károly herceg: Poldark 

Károly herceg és Kamilla 2018-ban Cornwallba látogattak, itt árulta el a trónörökös, hogy rajong a Poldark című sorozatért, ami nem mellesleg pont itt játszódik. Károly a Bookends független könyvesboltjába látogatva mesélt a sorozat iránti szenvedélyéről, úgyhogy valószínűleg nagyon sajnálja, hogy az ötödik évaddal a sztori véget ért. 

György herceg: Disney-klasszikusok 

Bizony, még a család legkisebbjeinek is jár némi szórakozás! Amikor György herceg pici volt, az apukája elárulta, hogy Tűzoltó Samre korlátozódik a kisfiú figyelme, de 2017-ben már azt nyilatkozta a Sky csatornának, hogy az Oroszlánkirály az aktuális kedvence, és egyébként a kis György rajong a Disney-klasszikusokért, amit mi abszolút megértünk.  

via

Mindent (IS) tudni akarsz a királyi család hétköznapjairól? KATT:

Még több

Te Te Te