3 csillagjegy, akinek az életében lezárul egy fejezet

A következő napokban nagy esély van arra, hogy végre pontot tehetsz egy olyan ügy végére, ami régóta nyomasztott már.

3 csillagjegy, akinek az életében lezárul egy fejezet

Ha az élet egy könyv volna, akkor rövidebb és hosszabb fejezetek váltanák egymást, pont úgy, ahogyan most a következő csillagjegyek életében is lezárul egy etap, hogy elkezdődhessen egy újabb. 

Rák 

Ami az elmúlt heteket jellemezte munka fronton, az teljesen kicsinált. Nevezhetjük év végi hajtásnak, de akár rossz munkaszervezésnek is, egy a lényeg, olyan sok feladatod volt, hogy azt érezted, belefulladsz a különböző projektekbe. Szerencsére ennek most vége szakad, és az sem kizárt, hogy a jövő évet egy másik munkahelyen kezded meg. 

Szűz 

Sok olyan kimondatlan dolog volt a párkapcsolatodban, amivel nem mertél előhozakodni, de most úgy érzed, hogy itt az alkalom, hogy ezt átbeszéld a pasiddal! A bizonytalanság és az, hogy úgy élsz a barátod mellett, hogy nem mersz semmit szóba hozni, már eddig is épp elég terhet tett rád, így úgy vagy vele, hogy jobb a biztos rosszal szembe nézni, mint tovább halogatni a dolgokat. 

Vízöntő 

Régóta tervezgeted, hogy valami sajátba kezdesz, de eddig mindig csak gondolati szinten volt jelen a tervezés az életedben. Most ezt a fejezetet lezárod, és a tettek mezejére lépsz, ami nagyon sok idődet és energiádat felemészti majd, de cserébe végre elnyerheted azt a függetlenséget, amire olyan régóra vágysz már. Nem lesz egyszerű, de megéri küzdeni érte.  

Csekkold, mi mindent tartogatnak még a csillagok:

Még több

Te Te Te