Sztárok, akik komolyan megsérültek, miután bevállaltak egy kaszkadőrmutatványt

Sajnos még a legkisebb kaszkadőrmutatványok is veszélyesek tudnak lenni, ezt pedig a következő sztárok történetei is alátámasztják.

Sztárok, akik komolyan megsérültek, miután bevállaltak egy kaszkadőrmutatványt

Nagyon vagány dolog, amikor a sztárok valóban megcsinálnak egy-egy veszélyesebb kaszkadőrmutatványt. (Nem véletlenül tudott Tom Cruise ebből egy egész karriert felépíteni). De sajnos nem kell ahhoz extra kockázatosnak lennie egy ilyen kaszkadőr feladatnak, hogy ha félresikerül, az valóban komoly sérülést okozzon. Elég egy „szimpla” verekedést vagy mondjuk autós üldözést bevállalni és bekövetkezhet a baj – pont, mint ahogy az az alábbi színészekkel történt.

Halle Berry

Halle Berry első rendezése a nemrég megjelent Bruised című film volt, aminek főszereplőjeként a színésznő egy MMA harcost alakított. Az egyik verekedés jelenetének forgatásakor a valódi harcművésze, Valentina Shevchenko véletlenül tényleg megrúgta Halle-t, aminek következtében eltört két bordája. De a sérülés nem tartotta vissza a színésznőt attól, hogy befejezze a jelenetet: „A bennem élő harcos felállt és azt mondta: »Folytatnod kell, úgyhogy vegyél be egy fájdalomcsillapítót és küzdj a végéig«”.

Halle Berry

Fotó: Amy Sussman/Getty Images

George Clooney

A Sziriana című filmben George Clooney karakterét éppen egy székhez kötözve verték meg, mikor a szék felborult, a színész pedig durván beverte a fejét a földbe. Az agyveleje sérült meg, ami olyan brutális fájdalmat okozott, hogy a sztár azon is elgondolkodott, hogy inkább véget vet az életének. „Volt egy pont, amikor olyan rosszul voltam, hogy azt gondoltam, így nem mehet tovább. Ez így nem élet.”

George Clooney

Fotó: Axelle/Getty Images

Charlize Theron

Charlize az Æon Flux forgatásán próbálkozott meg egy hátraszaltóval, de sajnos félresikerült a mutatvány és porckorongsérve lett, illetve fennállt a veszélye, hogy akár le is bénulhat. „Ez a sérülés nagyon megijesztett…Majdnem lebénultam” – mondta egy interjúban.

Charlize Theron

Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images

Dylan O’Brien

Az útvesztő: Halálkúra című film neve sajnos majdnem önbeteljesítő jóslatként működött. A főszereplő, Dylan O’Brien ugyanis nagyon komoly balesetet szenvedett egy autós üldözéses jelenetben: leesett egy mozgó járműről, egy másik pedig elütötte őt. Agyrázkódást kapott, eltört az arccsontja és rengeteg zúzódása volt. Emellett nagyon komoly pszichés traumát okozott neki az eset: „Egy ilyen után olyan állapotba kerülsz, hogy úgy érzed, minden elől elmenekülnél legszívesebben.”

Dylan O'Brien

Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Blake Lively

Hat hónapra le kellett állítani a Ritmusszekció forgatását, amikor Blake darabokra törte a kezét és szalagszakadása lett. „Épp megtámadtam Jude Lawt a kamu gumikésemmel és a kezem valahogy összecsapódott a könyökével” – magyarázta a színésznő, mi is történt pontosan.

Blake Lively

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Van még néhány horrorsztorink:

Még több

Te Te Te