6 árulkodó jel, amiből biztosan megállapíthatod, hogy tetszel valakinek

Kiszúrtál valakit a baráti társaságodban vagy egy buliban, de egyszerűen képtelen vagy eldönteni, hogy van-e esélyed nála? Segítünk!

6 árulkodó jel, amiből biztosan megállapíthatod, hogy tetszel valakinek

Lássuk be, a Tinder bizonyos szempontból elkényeztetett minket az elmúlt években: hiszen kizárólag azzal matchelhetsz össze, akivel kölcsönösen kedveltétek egymást, persze sok múlik a profilodon, így jó elkerülni ezeket a bakikat… Mégis az ilyen appokkal elég könnyen kiderítheted, tetszel-e valakinek. A valóságban viszont sajnos nem tudjuk jobbra vagy balra húzni a másikat, éppen ezért egy kicsit nehezebb is eldönteni, bejössz-e a kiszemeltednek. Persze a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha megkérdezhetnéd erről a kérdéses személyt, de lássuk be, ez nem igazán életszerű opció. Ne aggódj, van B tervünk is! Összeírtunk néhány apró, ám annál beszédesebb jelet, amiből azért biztosan megállapíthatod, megvan-e közöttetek a kémia azzal a személlyel, aki tetszik neked.

Ha fordul a kocka… test!

A szakemberek azt mondják, ha bejön nekünk valaki, akkor ösztönösen felé fordulunk az egész testünkkel (beleértve a vállunkat és a medencénket is) beszélgetés közben. Sőt, az arcunkkal is minél közelebb hajolunk ilyenkor a másikhoz. Ez például elég árulkodó nyom… De érdemes megfigyelned a kéztartását is: ha nem fonja keresztbe a karjait, akkor nyitott feléd.

A szem tényleg a lélek tükre

Egyfolytában szemkontaktust teremt veled, amíg dumáltok, szóval egyszerűen nem akarja elereszteni a tekintetedet? Akkor kezdhetsz picit megnyugodni, mert a vonzalom kölcsönös lehet… Plusz pont, ha még akkor is téged figyel a szeme sarkából, amikor a szoba két másik felében vagytok. A lopott pillantások a legklasszikusabb jelei annak, hogy valakit nagyon megfogtál…

Jöhet a főszerep?

Teljesen mindegy, hány ember vesz titeket körül, mert ha a kiszemelteden múlik, mindig te kerülsz a reflektorfénybe? Kizárólag téged kérdez, a saját válaszait mindig hozzád intézi? Nevet a vicceiden, még akkor is, ha amúgy annyira szerinted se voltak jók? Sőt, még akkor is téged néz, ha más poénján szórakozik? Indokokat keres arra, hogy félrevonuljatok egy kicsit kettesben? Akkor már tervezheted is, mit vennél fel az első randitokra.

Egy érintés és más semmi

Amikor elhalad melletted, finoman megérinti a hátadat? Hozzáér a karodhoz, miközben beszélgettek? Igen, ez is arra utal, hogy az érdeklődés kölcsönös.

Ghosting? Az mi?

Éppen csetelsz valakivel, aki tetszik neked? Akkor egy fontos kérdésünk van: Folyamatosan ír neked, keres, vagy néha hosszabb időkre eltűnik, majd váratlanul és magyarázat nélkül előkerül? Ha az első opció stimmel, akkor nem kell aggódnod, te is bejössz neki. Ha ráadásul még rekordsebességgel is válaszol az üzeneteidre, akkor tényleg nem kérdés, hogy elvarázsoltad.

Idegesség vs. túlzott jókedv

Valójában mindkettőnek örülhetsz! Ha a társaságodban oda a lazasága, sőt, egy kicsit idegesnek tűnik és össze-vissza beszél, az arról árulkodhat, hogy nagyon kedvel és próbálna lenyűgözni, de zavarba jön. Állandóan hangosan nevet a közeledben? Hidd el, ez sem ártatlan baráti gesztus.

Forrás: mindbodygreen

Számíthatsz ránk, ha a kapcsolatokról van szó:

Még több

Te Te Te