12 imádni való karácsonyi dal, ha már nagyon unod Michael Bublét

Mutatunk néhány olyan karácsonyi dalt, amit talán még nem hallgattál rongyosra az elmúlt években. Neked melyik lesz 2021-ben a kedvenced?

12 imádni való karácsonyi dal, ha már nagyon unod Michael Bublét

Már nagyon unod az elmúlt évek és évtizedek igazán nagy karácsonyi slágereit? Akkor itt az ideje, hogy felfedezz magadnak pár új kedvencet, hogy ez az ünnep egy picit még jobb hangulatú legyen, mint az eddigiek. Neked melyik karácsonyi dal lesz a kedvenced 2021-ben?

Justin Bieber – Mistletoe

Justin Bieber Mistletoe című számát lehet, hogy már ismered, de talán nem hallgattad olyan gyakran, mint Michael Bublét. Tegyél vele egy próbát, lehet, hogy idén ez fog bejönni a legjobban!

Katy Perry – Cozy Little Christmas

A bolondos Katy Perry a karácsonyról is vicces formában énekel, közben ráadásul megelevenedik a klipben a Télapó, akit a rénszarvasok masszíroznak. Neked melyik jelenet tetszik a legjobban? Nekünk mindegyik IS!

Kelly Clarkson – Underneath the Tree

Kelly Clarkson dala erőteljes, bulis és szórakoztató, teljesen feldobhatod vele a napodat, vagy akár az ünnepi készülődést. Mi egyenesen imádjuk!

Lady Gaga – Christmas Tree

Az extravagáns Lady Gaga a karácsonyt is elég extrém módon és hangzással ünnepli, de tuti van olyan, akinek éppen ezért lesz ez a kedvenc dala az idei ünnepekkor. Lehet, hogy éppen te leszel az?

Taylor Swift – Christmas Tree Farm

Taylor Swift konkrétan arról énekel, milyenek voltak a karácsonyok a családjában, amikor még kislány volt. A klipben ráadásul házivdeókat is bemutat, amik nagyon, de nagyon édesek! Nézd meg gyorsan!

Destiny’s Child – 8 Days of Christmas

Ez egy igazi női karácsonyi zene, amit a barátnőiddel közösen érdemes hallgatnod! Táncoljatok, riszáljatok, igyatok forralt bort és szeressétek egymást!

Shawn Mendes, Camila Cabello – The Christmas Song

Mi lehetne szebb annál, mint amikor egy valódi szerelmespár együtt duettezik? Persze Camila és Shawn azóta szakítottak, de ettől csak még meghatóbb az egész!

Band Aid 30 – Do They Know It’s Christmas?

A One Direction fiúk 2014-ben vettek részt ennek a jótékonysági céllal készült karácsonyi dal elkészítésében és feléneklésében. Annyira megható lett, hogy arra talán szavak sincsenek!

Shakira – Santa Baby

Shakira annyira dögös, hogy egy karácsonyi számot sem tud úgy előadni, hogy az nem szexi. De pont ezért szeretjük annyira, igaz?

Tori V – Pink Christmas

 

Igazi csajként egyszerűen imádod a rózsaszínt? Akkor Tori V és te rokonlelkek vagytok és ez a dala neked szól, hiszen hozzád hasonlóan ő is pink karácsonyban gondolkozik! Ráadásul a hangja csodás és aranyos egyszerre!

Robbie Williams – Rudolph

Nem gondoltad volna, hogy egy Robbie Williams-hez hasonló kemény fickó is imád a szeretet ünnepéről énekelni, ugye?

Bereczki Zoltán – Szinetár Dóra – Ajándék

Oké, sajnos az egykori álompár pár nincs együtt, de ez a közös dal örök és mindig jó hallgatni. Adj neki egy esélyt és próbáld ki, milyen érzéseket vált ki belőled! 

Sosem elég a karácsonyból?

Még több

Te Te Te