Elképesztően menő dolgot tett Katalin hercegné, ezt nem sokan csinálnák utána

Jó, azt eddig is tudtuk, hogy nem retten meg a kihívásoktól, hiszen egy tarantulát is simán megfogott, de amit most tett, az még ennél is sokkal menőbb.

Elképesztően menő dolgot tett Katalin hercegné, ezt nem sokan csinálnák utána

Katalin hercegné hetek óta a nagy Together at Christmas című karácsonyi jótékonysági koncertre készült, aminek ő és Vilmos herceg voltak a házigazdái, ugyanakkor nem csak a szervezésbe kóstolt bele, hanem egy egészen különleges skilljét is megvillantotta. Katalin ugyanis nem csak tehetséges fotós, hanem remekül játszik zongorán, és ezt bebizonyította, amikor a hangszer mögé ült az est során és végig kísérte Tom Walker előadását. 

Kétségtelen, hogy ilyen egyszer történik az életben. Azt hittem, tönkreteszi az előadást, nem könnyű a zongora mögé ülni és olyan zenészekkel játszani, akikkel korábban sosem tetted, miközben éppen élőben vesz a kamera, de ő tökéletesen helyt állt 

– mesélte az énekes és egy nagyon kedves dolgot is elárult a hercegnéről. 

Olyan kedves és melegszívű ember, még arra is szakított időt, hogy mindenkinek személyesen köszönje meg, hogy együtt játszhattunk. Őrült nap volt számomra, hogy ilyen csodálatos helyen lehettünk, és együtt zenélhettünk a zenekarommal a hercegnével és a vonósnégyessel. Ezt biztosan nem fogom egyhamar elfelejteni! 

Karácsonykor sem hagyjuk, hogy lemaradj az újdonságokról:

Még több

Te Te Te