Ezek voltak a legdurvább botrányok idén a királyi családban

A brit királyi család idén is nagyon odatette magát, ami a botrányokat illeti. Ezek voltak a 2021-es év legdurvábbjai!

Ezek voltak a legdurvább botrányok idén a királyi családban

A királyi család tagjai sajnos idén sem úszták meg csúnya botrányok nélkül, náluk egyszerűen mindig történik valami. Összeszedtük a legemlékezetesebbeket, amiket még sokáig fogunk emlegetni!

Meghan Markle kitálalt Oprah Winfrey-nek

Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek tavasszal, hogy interjút adnak a világhírű tévésnek, Oprah Winfrey-nek, ebben pedig kitálaltak a királyi családról. Meghan például olyan dolgokat mondott, hogy Katalin hercegné megríkatta őt az esküvője előtt, valamint, hogy a királyi család rasszista. Állítása szerint borzalmasan érezte magát köztük, és amikor mentális problémái miatt segítséget kért, nem kapott. Az elmondottakból óriási botrány lett!

András herceg erőszaktevő?

Nagyon sokáig András herceg volt a királynő kedvenc fia, de ez az utóbbi időben valószínűleg eléggé megváltozott. Beatrix és Eugénia hercegnő apukája ugyanis csúnyán belekeveredett a Jeffrey Epstein-botrányba. Egy nő azt állítja, szexre kényszerítették a herceggel, miközben ő még kiskorú volt. A botrány még nyáron robbant ki, és András hercegnek emiatt bíróság elé kell állnia, így érthető hogy hónapok óta nem lehet hallani róla.

Károly herceg rossz apa

Harry herceg egy podcastben mondta el, nagyon, de nagyon nem akar olyan apja lenni Archie-nak és Lilinek, mint amilyen apa Károly herceg volt. Azt állítja, Károly herceg éppen úgy nevelte, ahogy őt annak idején a királynő és Fülöp herceg. Ez pedig nem a legvidámabb gyerekkort jelenti, az tuti!

Fájdalmat és szenvedést tapasztaltam, amit az apám, a szüleim átéltek. Fontosnak tartom, hogy megtörjem ezt a körforgást. Persze amúgy is rengeteg fájdalom és szenvedés öröklődik genetikusan is, de szülőként az a feladatunk, hogy a gyerekeinknek jobb élete legyen.

A BBC riportere hazudott Diana hercegnőnek

Biztosan te is ismered Diana hercegnő hírhedt, 1995-ben készült BBC interjúját, amiben nagyon kemény dolgokat mondott Károly hercegről. Nos, utólag kiderült, azért ment ebbe bele, mert őt és az öccsét, Charles Spencert is megtévesztette a BBC riportere. Kamu számlákat és információkat adott át nekik, amik arra sarkallták a hercegnőt, hogy belemenjen a beszélgetésbe. 

Vilmos herceg rasszista beszólása

Vilmos herceg azt hitte, jót cselekszik, amikor arról posztolt a Twitteren, mennyire ki van akadva azon, hogy rasszista megjegyzéseket tesznek a neten az angol focicsapat bizonyos játékosaira, ez azonban rosszul sült el. A Meghan-fanok szerint ugyanis Vilmos akkor nem volt felháborodva, amikor korábban a színésznőre és Harry herceggel közös kisfiára, Archie-ra zúdult a rasszista gyűlölködés…

„Rosszul vagyok az angliai játékosokkal szemben elkövetett rasszista bántalmazástól a tegnapi meccs után. Elfogadhatatlan, hogy a játékosoknak el kell viselniük ezt a gyűlöletes viselkedést. Ezt most kell megállítani, és felelősségre kell vonni az érintetteket.” – írta Vilmos herceg, ezért pedig kapott hideget-meleget.

A korona – Meddig megy el a Netflix?

A Netflix már eddig is feszegette, mit bír a királyi család, amikor A korona című sorozatról van szó. Most azonban túllőttek a célon! A készülő ötödik évad a ’90-es éveket meséli majd el, vagyis Diana hercegnő életének utolsó éveit. A pletykák szerint a készítők nagyon tiszteletlenül bánnak a szívek királynőjének emlékével, amit az is bizonyít, hogy a róla készült egyik jelenetet éppen Vilmos herceg ablaka alatt vették filmre. Ez azért már tényleg több a soknál!

Diana hercegnő szobra egyenesen förtelmes?

Diana hercegnő idén július 1-jén lett volna 60 éves, fiai, Vilmos herceg és Harry herceg pedig a szomorú, mégis szép évforduló alkalmából szobrot emeltettek neki a Kensington-palota kertjében. Az alkotást egy közös családi kép ihelette, amin a fiaival látható, ám a szoborverzión nem ők, hanem három ismeretlen gyermek elevenedik meg a szívek királynője mellett. A botrányt az okozta, hogy a BAFTA-díjjal is jutalmazott neves producer, Neil Crombie „förtelmesnek” nevezte az alkotást. Ezen bizony egész Anglia felhördült!

Nem elég a királyi családból? Olvass tovább!

Még több

Te Te Te