Ezt jelenti, ha állandóan felbukkansz valaki más álmában

Az egyik barátnőd vagy munkatársad azt mondja, rólad álmodott? Nos, akkor nagyobb szereped lehet az életében, mint hinnéd…

Ezt jelenti, ha állandóan felbukkansz valaki más álmában

Azt már jól tudod, mit jelent, ha az exedről, szakításról, egy viharról, a szexről, esetleg a fogaid elvesztéséről álmodsz, de amikor a BFF-ed azt mondja, éjjelente állandóan ott motoszkálsz a tudatalattijában, tanácstalan vagy az okokat illetően? Ne aggódj, segítünk nektek dekódolni ezt a titkos üzenetet is!

A szakértők azt mondják, azért tűnhetünk fel mások álmaiban, mert tükröt kell tartanunk az adott embernek valamivel kapcsolatban, amit meg kell tanulnia vagy értenie. De az is lehet, hogy így segítünk nekik szembenézni egy problémával vagy szituációval. Tehát, ha az egyik barátnőd rólad álmodik, az igazából egyáltalán nem rólad szól, hanem a saját magáról. Ettől függetlenül persze a szereped nagyon fontos, hiszen a tudatalattijában te világítasz rá arra, amit meg kell tanulnia. Azért ez elég megtisztelő, igaz?

Aludj csak, én tükröt tartok…

És hogy miért éppen te vagy ez a személy? Nos, lehet, hogy az utóbbi időben sok időt töltöttetek együtt, de az is lehet, hogy volt egy rendkívül jelentőségteljes beszélgetésetek, ami mély nyomott hagyott benne. Az érzelmeink feldolgozásának egyik módja pedig pontosan az, hogy álmodunk… (Ez az éjjeli tanácsadás amúgy akkor is megtörténhet, ha valójában nem álltok közel egymáshoz valakivel, például az egyik munkatársaddal. Lehet, hogy mondtál neki valamit a projektjével kapcsolatban, ami elgondolkodtatta. Egy apró benyomás is sokat számíthat!)

Természetesen akkor is felbukkanhatunk mások fejében elalvás után, ha már évek óta nem találkoztatok vagy beszéltetek. Előfordulhat, hogy valaki meglát téged az utcán, vagy szembejön vele egy fotó rólad az Instán, esetleg egy közös ismerősötök mesélt rólad. Egy biztos: a szakértők szerint ritkán fordul elő olyan, hogy csak véletlenül jelenünk meg egy másik ember álmában. (Úgyhogy, ha az exed reggel úgy ébred, hogy te jártál a fejében az elmúlt órákban, akkor jó eséllyel még nem dolgozta fel a szakításotokat…)

Na és mi a helyzet akkor, ha a gonosz, az ellenség szerepét kapod meg egy ismerősöd éjjeli „kisfilmjében”? A válasz elég egyértelmű: féltékeny rád valami miatt… Szóval ne aggódj, ez az álom sem téged jellemez, sokkal inkább őt, pontosabban azt, amit hiányol a saját életéből.

Forrás: Elite Daily

Fejtsd meg a saját álmaidat is:

Még több

Te Te Te