Végre kiderült, mikor érkezik a Bridgerton 2. évada

Pont most volt egy éve, hogy a Bridgerton berobbant az életünkbe, ezért a Netflix ezt az időpontot választotta arra, hogy végre elárulja, mikor jön a várva várt folytatás.

Végre kiderült, mikor érkezik a Bridgerton 2. évada

Sajnos még egy kicsit várnod kell, amíg darálhatod a Bridgerton második évadát, de a jó hírünk az, hogy most már legalább van egy dátum, amit bevéshetsz óriási piros betűkkel a naptáradba. A Netflix ugyanis végre bejelentette a folytatás premierének időpontját – hatalmas hurrá!

A második évad – ugyan már biztosan tudod, de azért gyorsan elmondjuk –, hogy Julia Quinn regényeinek sorrendjét követve Anthony Bridgertonra (Jonathan Bailey) és az ő szerelmi életére fókuszál, most már ugyanis nem maradhat feleség nélkül. Amikor Kate Sharma (Simone Ashley) és a kishúga Edwina (Charithra Chandran) Indiából, Anthony utóbbit nézi ki magának…de Kate hamar rájön, hogy a legidősebb Bridgerton-fiú nem tiszta indokokból akar megházasodni.

Ugyan Regé-Jean Page erre az évadra nem tér vissza, a feleségét és egyben az elsőnek megismert Birdegerton-testvért alakító Phoebe Dynevor igen, a korábban megszeretett karakterekkel (és jó néhány új szereplővel) együtt. És hogy pontosan mikor láthatod őket viszont? Dobpergést kérünk: 2022. március 25-én!

Bár karácsony van, azért mi nem hagyunk friss hírek nélkül:

Még több

Te Te Te