Fegyveres betörőt tartóztattak le Erzsébet királynő kertjében

Erzsébet királynő és családja épp a Windsor kastélyban ünnepelte a karácsonyt, mikor a birtokra betört egy fegyveres férfi.

Fegyveres betörőt tartóztattak le Erzsébet királynő kertjében

Tegnap reggel Erzsébet királynő és a királyi család többi tagja összegyűlt Windsor kastélyban karácsony reggelére, ami az angolszász országoknak az, ami nekünk a Szenteste: ekkor bontogatják az ajándékokat és ünnepelnek közösen. Idén azonban megzavarták az uralkodócsalád harmonikus karácsonyát, reggel fél 9-kor ugyanis betörtek a birtokra.

A londoni Metropolitan Rendőrség azonnal kiért a helyszínre, ahol még a kertben elfogták a gyanúsítottat, egy 19 éves fiút Southamptonból, akinek szerencsére nem sikerült bejutnia egyetlen épületben sem. Jelenleg őrizetben van. A rendőrség szóvivője, Rebecca Mears elmondta, hogy továbbra is felügyelet alatt tartják, a betörő ugyanis fegyvert vitt magával.

A királynő, akinek idén ismét le kellett mondania a hagyományosan Sandringhamben tartott karácsonyi ünnepséget, így maradt Windsorban. Hozzá csatlakozott Károly herceg és Kamilla, illetve Edward herceg és Zsófia.

Forrás: Hello! Magazin

Bejgli mellé friss, ropogós hírek:

Még több

Te Te Te