Óriási lendülettel vágnak bele 2021 utolsó hetébe a következő csillagjegyek

Ha az alábbi három csillagjegy közé tartozol, akkor nagyon felnézünk rád: te ugyanis olyan szupererővel rendelkezel, ami miatt még az év utolsó hetében is ezerrel pörögsz, sőt, még annál is jobban! És még élvezed is. Erre igazán megtaníthatnál minket is.

Óriási lendülettel vágnak bele 2021 utolsó hetébe a következő csillagjegyek

Míg mások már olyan fáradtak így az év végére, hogy a nevükön is kétszer kell elgondolkozniuk, és igyekeznek minden erejükkel kihasználni a téli szabadságuk adta pihenés lehetőségét, hogy 2022-t már tényleg megújultan kezdjék el, addig vagy te. Te, akinek még a titkos tartalékait sem kell felhasználnia ahhoz, hogy hatalmas lendülettel vedd be az év utolsó hetét. Az a következő csillagjegyek egyike vagy, akkor pláne extra energiabomba válik majd belőled, az univerzum ugyanis még egy bónusz lökettel lát el, hogy a két ünnep közötti időszakot is végigpörögd. 

Bika

Ezen a héten előbújsz a csigaházadból és a dolgokat teljesen más megvilágításban fogod látni. Lehet, hogy még mindig úgy érzed, hogy az általad elvártnál egy kicsit lassabban történnek a dolgok, azért egyértelművé válik a számodra is, hogy elindult a változás. Ezért is lesz érdemes megragadnod a feléd érkező spontán lehetőségeket, mert a váratlan kalandok olyan energiával töltenek majd el, amik megsokszorozzák a kezdeti lelkesedésed.

Szűz

Egyetlen tippünk van a következő napokra: ha úgy érzed, egy kicsit el kell engedned a perfekcionista éned kezét, akkor tedd meg. Élvezd ki a pillanatot, engedd el magad és szórakozz! Kit érdekel a tűpontos terv, amikor haladhatsz az árral?! Hidd el, ha átadod magad ennek a sodrásnak és felszabadulsz, akkor gyönyörű dolgokat tapasztalhatsz meg.

Bak

Nagyon is komolyan veszed azt, hogy az év végén el kell búcsúzni mindentől, ami nem okoz boldogságot és beengedni mindent, amitől viszont fülig ér a szád. Csak úgy tombol benned az inspiráció, hogy változtass az életeden, a környezeteden, esetleg saját magadon – és a legjobbkor, az univerzum ugyanis ezerrel biztat, hogy tedd meg ezt a lépést a jövőd felé. Mert azt mutatja, hogy ez a jövő még annál is fényesebb, mint ahogy azt remélni merted.

Mit árulnak még el a csillagok?

Még több

Te Te Te