Meglepő, ki lett a brit királyi család legintelligensebb tagja

Egy friss kutatásban azt nézték meg, kik a brit királyi család legintelligensebb tagjai – az iskolai eredményeik alapján -, az eredmény pedig egészen meglepő lett. Spoiler: a top 3 nagyon izgalmasan alakult, de Harry herceg a top 10-be sem fért bele.

Meglepő, ki lett a brit királyi család legintelligensebb tagja

Az Oxford Royale Academy végzett egy kis kutatást arról, vajon ki lehet a brit királyi család legintelligensebb tagja. A statisztikához azt vették figyelembe, hogy ki hogyan teljesített a gimnáziumban, illetve mennyire áll előkelő helyen a tanulmányi rangsorban az az egyetem, ahova jártak.

Ennek eredményeként pedig egy nagyon érdekes dobogó alakult ki: az első helyen Meghan Markle végzett (ő az evanstoni Northwestern Egyetemen szerzett két szakon is diplomát), az ezüstérmet Katalin hercegné szerezte meg (a  Marlborough College-ra járt gimibe, ahol az év végi vizsgáiból hármat is jelessel teljesített, majd a St. Andrews Egyetemen tanult tovább), a harmadik helyre pedig Vilmos herceg futott be (ő eggyel kevésbé teljesített jól az érettségin, majd Katalinnal együtt járt egyetemre). 

A kedvenc királyi négyesünk (akik igazán kibékülhetnének már végre) utolsó tagja, Harry herceg azonban a top 10-be sem fért bele, miután csak két vizsgája lett ötös gimiben, egyetemre pedig nem járt. Így Vilmost a ranglistán Eugénia hercegnő követi, a sort pedig az ő testvére, Beatrix hercegnő zárja.

Forrás: New York Post 

Sztárokból sosem elég:

Még több

Te Te Te