A fürdőruhában karácsonyozó Julia Robertsről meg nem mondanád, hogy 54 éves

Julia Roberts rózsaszín fürdőruhában karácsonyozott a tengerparton, és a róla készült fotók az ő ajándéka nekünk, ugyanis elképesztően néz ki.

A fürdőruhában karácsonyozó Julia Robertsről meg nem mondanád, hogy 54 éves

Julia Roberts a családjával Sydney-ben töltötte a karácsonyi ünnepeket, a Szentestét pedig a tengerparton ünnepelte. Csatlakozott hozzá a férje, Danny Moder és a három gyerekük is, a 17 éves Phinnaeus és Hazel, illetve a 14 éves Henry. De a róluk készült paparazzi fotókon (amiket ide kattintva nézhetsz meg), egyértelműen Julia az, aki kitűnik a többiek közül.

A lesifotósok kábé az egész napjukat megörökítették, mivel az első néhány képen még egy strandruhában sétál Julia, Danny pedig pólóban és rövidnadrágban. De később a színésznő megvillantott egy élénk, pink egyrészes, bordázott anyagú fürdőruhát, aminek már a színe is fantasztikusan áll Juliának. Viszont az, hogy a színésznő 54 éves, az egyáltalán nem jön le ezekről a képekről: elképesztő, ahogy ebben a fürdőruhában kinéz a színésznő, egyszerűen nem találunk rá szavakat. 

Julia egyébként nem csak úgy random került Ausztráliába az ünnepekre, hanem ott volt már egy ideje. Az országban forgatja ugyanis az új romkomját, aminek Ticket to Paradise lesz a címe. És most súgnánk meg, hogy ezt a filmet imádni fogod, mivel hosszú évek után ismét összehozza Juliát George Clooney-val, rajtuk kívül pedig Billie Lourd, Kaitlyn Dever és az Emily Párizsban szexi séfje, Lucas Bravo is szerepel a produkcióban.

Ne maradj le a legfrisseb sztárhírekről:

Még több

Te Te Te