Gyomorforgató, amit Vajna Timi posztjai alatt művelnek a kommentelők

Damu Roland halála után a kommentelők betalálták Vajna Timit, akinek a posztjai alá minősíthetetlen stílusban írták az áldozathibáztató hozzászólásaikat.

Gyomorforgató, amit Vajna Timi posztjai alatt művelnek a kommentelők

A tegnapra virradó éjjel súlyos betegség és koronavírus fertőzés után meghalt Damu Roland. A színész halálhírét követően pedig ki másnál kötöttek ki a gyűlölködő trollok, ha nem az exénél, Vajna Timinél?! Timi ugyan már rég maga mögött hagyta azt a traumatikus időszakot, amit a Damuval való kapcsolata jelentett – a férfit az akkor még barátnője ellen elkövetett erőszakért jogerősen több év börtönbüntetésre ítélték –, a kommentelők miatt most mégis újra át kellett élnie a bántalmazott nőket érintő egyik legsúlyosabb társadalmi reakciót: az áldozathibáztatást.

A Blikk vette észre, milyen gyomorforgató hozzászólások érkeztek Timi legutóbbi Instagram posztja alá. Ezekről a magazin képernyőfotót is készített, azonban a kommentek nagy részét ki kellett takarniuk a nyomdafestéket nem tűrő tartalmuk miatt. Annyi azonban egyértelműen lejön még így is, hogy a kommentelők Timit hibáztatják azért, ahogy Damu élete a börtönbüntetése után alakult. 

A hozzászólásokat Timi azóta kitörölte, sőt a legtöbb olyan posztnál, amiket az utóbbi időben osztott meg egyenesen kikapcsolta a kommentelés lehetőségét. Tegyük hozzá, hogy ez a mentális egészsége szempontjából kifejezetten jó döntésnek tűnik.

Olvass még több friss hírt:

Még több

Te Te Te