3 csillagjegynek mindent elsöprő szerelmet hoz a Bak hava

Mivel a Bak hava már néhány napja tart, ezért talán, ha a következő csillagjegyekhez tartozol már elkezdhetted érezni, hogy megváltozott körülötted a levegő. Ha nem, akkor csak légy türelemmel: az univerzum hatalmas szerelmet tartogat számodra.

3 csillagjegynek mindent elsöprő szerelmet hoz a Bak hava

A Bak hava egy kicsivel több, mint egy hete, egészen konkrétan december 21-én kezdődött. Ez pedig azt jelenti, hogy egyes szerencsések már szépen lassan elindultak afelé, hogy a jövő évet egy nagyon dizájnos rózsaszín szemüvegben kezdjék. Mert igen, az alábbi csillagjegyek szülötteinek az univerzum olyan elsöprő szerelmet tartogat a napokban/hetekben, ami garantálja, hogy 2022 eleje biztosan megnyerje a mindenkori újévek versenyét. Te vajon köztük vagy?

Oroszlán

Lehet, hogy eddig úgy érezted, csigatempóban halad a szerelmi életed és az is leginkább a semmi felé. Csakhogy a következő időszakban fénysebességre kapcsolnak a dolgok (a korábbi helyzethez képest mindenképp), és ezt legfőképpen magadnak köszönheted. Ugyanis végre elérkeztél arra a pontra, hogy nem a kapcsolat kedvéért szeretnél kapcsolatban lenni, hanem mert jól érzed magad és ezt szívesen megosztanád valaki mással. Nyugodtan fogadd be, amit a szíved diktál mindenféle kétely és gyanakvás nélkül – megérdemled a harmonikus szerelmet.

Mérleg

Az univerzum arra bátorít, hogy adj szabad utat az önkifejezésnek és indulj felfedezőútra: ezt pedig hidd el, nem fogod megtenni anélkül, hogy előbb vagy utóbb ne repdesnének pillangók a hasadban. Ismerkedj, flörtölj – tudjuk, hogy ebben milyen mesteri vagy –, hogy ezáltal megteremtsd egy mindent elsöprő, szenvedélyes románcnak a lehetőségét. Ne lepődj meg, ha a dolog intenzitása olyan váratlanul ér, hogy néha szinte szó szerint úgy érzed: levettek a lábadról.

Bak

Potenciális partnerek egész garmadájára hívod fel a figyelmet az elkövetkezendő időszakban, és nem véletlenül. Egyszerűen csak úgy tündökölsz, a saját csillagjegyed hava pedig különösen ráerősít majd minden vonzerődre. Figyelj rá, hogy ne vessz el a rengeteg választási lehetőség közül: nézz mélyen magadba és aszerint dönts, hogy ki az, aki meg tudja adni neked azt, amire igazán szükséged van egy kapcsolatban.

A csillagjegyedből még ezernyi dolog kiderül:

Még több

Te Te Te