A szexuális zaklatással vádolt András herceg körül ismét kirobbant a botrány

Annak ellenére, hogy András herceg konzekvensen tagadja a szexuális zaklatás vádját, mégis egyre szorosabb körülötte a hurok.

A szexuális zaklatással vádolt András herceg körül ismét kirobbant a botrány

Ha nem emlékeznél, akkor segítünk picit: András herceget még a nyáron vádolta meg szexuális zaklatással Virginia Roberts Giuffre, a nő ugyanis állítja, hogy 1999 és 2002 között fiatalkorúként többször is szexre kényszerítették a herceggel. Bár Erzsébet királynő kedvenc fia (aki azóta valószínűleg kiesett őfelsége kegyei közül) tagadta a vádakat, mégsem nyugodhatott meg, ugyanis közeli barátja volt az emberkereskedelemmel és pedofíliával gyanúsított Jeffrey Epstiennek, sőt, időközben az is kiderült, hogy Epstein barátnőjét és üzlettársát, Ghislaine Maxwell-t is közelebbről ismerte – András maga állította egy interjúban, hogy szorosabb kapcsolatban állt vele, mint Epsteinnel. 

Miért érdekes ez? Mert a nőt bűnösnek találták szexuális célú emberkereskedelem miatt, akár életfogytiglant is kaphat, mert bebizonyosodott, hogy ő szállította le a lányokat Epstein bizarr játékaihoz, az pedig, hogy Erzsébet királynő fia elismerte, hogy jóban voltak, értelemszerűen rossz fényt vet rá is. Az pedig pláne nem segíti elő a herceg ügyét, hogy hármójukról, Virginia Roberts Giuffre-val még közös kép is készült… A DailyMail szakértői szerint a hercegnek van mitől félnie, hiszen egyre több a terhelő bizonyíték az ügyére nézve.

via

Csekkold az elmúlt 24 órában történteket:

Még több

Te Te Te