Így folytatódhat a Gossip Girl – Az új pletykafészek második évadja

Szerencsére az Upper East Side-on mindig van min drámázni…

Így folytatódhat a Gossip Girl – Az új pletykafészek második évadja

Alig pár epizóddal azután, hogy megismerhettük azokat a gimiseket, akik átvették Serena és Blair helyét az Upper East Side-on, de a világ máris beleszeretett a Gossip Girl – Az új pletykafészek reboot sorozatba. Olyannyira, hogy az HBO már az első évad felénél bejelentette, zöld utat kaphat a második is. Joshua Safran showrunner pedig abban reménykedik, hogy legalább három szezonon át követhetjük a Constance Billard tanulóinak életét… „Semmit nem csinálok a tudat nélkül, hogy több is lehet ebből” – jelentette ki. „Mi értelme lett volna újra belevágni, ha nem folytatjuk tovább, igaz?” – mondta.

A premier azonban egyelőre még várat magára, de azért összegyűjtöttük, hogy mit lehet máris tudni róla. Először is: 2022 nyara előtt ne is számíts új részekre! Már csak azért sem, mert igazából még az első évad sikerútja sem futhatott ki teljesen: gondolj csak bele, sokan éppen most, a népszerűség hallatán fognak belekezdeni a reboot ledarálásába. Szóval eleve még csak most kezd majd igazán felfutni Az új pletykafészek népszerűsége…

De a bemutató dátumánál biztosan jobban érdekel az, hogy merre haladhat majd tovább a sztori. Pontos infóink természetesen erről sincsenek, de a szereplők azért már meséltek arról, miben reménykednek a második szezont illetően. A Julien Callowayt alakító Jordan Alexander például örülne, ha a karaktere egészségesebb kapcsolatot alakítana ki netes énjével. „Azt mondanám, szeretném, ha hitelesebbé válna, és nem szerkesztené magát annyira. Szerintem ez valószínűleg jót tenne neki és mindenki másnak is.”

Monet de Haan, azaz Savannah Smith megformálója pedig abban reménykedik, hogy az következő epizódokban bepillantást nyerhetünk abba is, milyen a szerepe élete otthon, a családjával. „Szívesen beleásnám magam abba, milyen a kapcsolata a szüleivel, esetleg néhány múltbeli élményét is megnézném. Jó lenne kideríteni, vannak-e testvérei, valódi kapcsolatai, ahelyett, hogy csak Juliennek pózolna egy képen.”

Zion Moreno úgy gondolja, Luna La sokkal emberibb lenne, ha beleszeretne valakibe, ezért azért szurkol, hogy a lány kapjon pár romantikus jelenetet – de a botrányosabb fajtából… A végére pedig meghagytuk a legizgalmasabb infót: Joshua Safran korábban kijelentette, azért nem akarta, hogy az eredeti sorozat sztárjai felbukkanjanak már az első évadban, mert az elterelhetné a figyelmet az új szereplőkről, előbb őket akarta megismertetni a közönséggel. EZEN viszont már túl is vagyunk, tehát akár jöhetnek is a cameók? (Penn Badgley például beköszönhetne két You évad között…)

Ne unatkozz addig sem, amíg a második évadra vársz:

Még több

Te Te Te