4 magyar sztárbotrány, amire azóta sincs magyarázat

Online szülés, egy kis testszégyenítés vagy gyermekbántalmazás – te melyiken akadtál ki idén a legjobban?

4 magyar sztárbotrány, amire azóta sincs magyarázat

Ebben az évben is csak kapkodtuk a fejünket, egyre-másra robbantak ki ugyanis a durvábbnál durvább botrányok a hazai sztárvilágban. Volt, akit börtönbe zártak vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt, más bicskanyitogató kijelentéseivel haragította magára az embereket. Lássuk azt az öt sztárbotrányt, amire a mai napig nincs magyarázat! 

Berki Krisztián 

Az év egyik leghihetetlenebb történése kétségtelenül az volt, amikor Berki Krisztián bejelentette, hogy élőben fogja közvetíteni Instagramon, amint a párja, Mazsi megszüli a közös gyereküket – és ha ez még nem lett volna már önmagában is elég, a celeb még egy versenyt is hirdetett a nézők között.  Arra kérte a követőit, hogy tippeljék meg a baba súlyát, és azt, hány centivel jön a világra, cserébe a résztvevők között 100 ezer forintot fog kisorsolni. Berki botrányos felhívása végül meglepően sikeresnek bizonyult, elmondása szerint ugyanis a közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalának…  

Tóth Gabi 

Tóth Gabi az idei évben egy radikális stílusváltáson ment keresztül, amivel nem csak a rajongói között, de még a sztárvilágban is egy óriási vitát robbantott ki. Az egykori vadóc rockerlányból hívő kereszténnyé vált: megváltoztatta az öltözködését, és Az én szívem című legújabb dalának klipjében is merőben új látványvilágot mutatott be. A legnagyobb meglepetést viszont az okozta, mikor bejelentette, hogy ő fog fellépni Ferenc pápa budapesti szent miséje előtt. A rajongói közül ugyan sokan támogatták az énekesnőt, de még ennél is többen támadták – olyannyira, hogy még az új klipje alatti tetszésmutatót is le kellett szedni, mert túl sokan nyomtak a dislike gombra. De Kajdi Csaba és Lakatos Márk is megfogalmazta a nem túl hízelgő véleményét róla, akik szerint Gabi stílusváltása nem más, mint képmutatás. 

Schobert Norbi 

Schobert Norbi egészen nagyot ment ebben az évben – már ami a botrányos kijelentéseket illeti. Alig kezdődött el az év, 2020 januárjában egy élő videóban már arról értekezett, hogy szerinte azért mennek tönkre a házasságok, mert a nők nem fogynak le szülés után. Ekkor hangzott el az az ominózus mondat is a szájából, miszerint, ha a nő 58 kiló felett van, akkor döngő léptekkel érkezik a hálószobába. Nem sokkal később a férfiak is megkapták a magukét, ám velük azért egy fokkal talán finomabb volt a fitneszguru: 

Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt, nem is akartam leülni a strandon, mert milyen az, ha leül a Norbi egy koktéllal, lógó csöccsel. Ez undorító.

 
Molnár Gusztáv 

Még nyáron robbant a hír, miszerint Molnár Gusztávot, a Drága örökösök című sorozat sztárját volt párja gyermekbántalmazással vádolta meg, ami után az RTL Magyarország azonnal be is jelentette, hogy minden együttműködést felfüggeszt a színésszel, és a Keresztanyu sorozat gyártója is kirúgta a Hotel Margaret című új sorozatukból. „Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nem csak a képernyőre kerülő műsorainkban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a műsorainkban szereplő színészek neve gyermekbántalmazási üggyel kerül összefüggésbe” – írta közleményében az RTL. Volt párja elmondása szerint Gusztáv erősen ittas állapotban volt, amikor többször is megütötte a közös gyereküket és azért fordult a nyilvánossághoz, mert mint mondta, mostanra végleg elszakadt nála a cérna. 

Elmerülnél a hazai sztárvilág híreiben? Akkor jó helyen jársz:

Még több

Te Te Te