Döbbenetes részlet derült ki Diana hercegnő temetésének ikonikus pillanatáról

Hiába telt már el annyi év a szörnyű tragédia óta, még mindig újabb és újabb infók látnak napvilágot a temetése napjáról.

Döbbenetes részlet derült ki Diana hercegnő temetésének ikonikus pillanatáról

Több mint húsz telt el azóta, hogy Diana hercegnő életét vesztette a tragikus autóbalesetben, ennek ellenére még mindig szivárognak ki olyan információk a temetése napjáról, amiről eddig senki, vagy nagyon maximum csak a királyi család tagjai tudtak. Néhány hete egy dokumentumfilmből derült ki, hogy Fülöp herceg a protokollt áthágva támogatta végig Vilmos herceget a ceremónia alatt, de most újabb megdöbbentő részlet látott napvilágot – a Palota (azaz a The Firm, ami nem összetévesztendő a királyi családdal) nem akarta engedélyezni, hogy Elton John előadja ikonikus dalát, amit a hercegnő emlékére írt. 

A Sky News birtokába jutott dokumentumok szerint a Palota visszadobta a Candle in the Wind-re átkeresztelt dalt (amit ugye eredetileg Marilyn Monroe temetésére írt), mert túl szentimentálisnak ítélték, azonban dr. Wesley Carr, a Westminster apátság esperese egy levélben kérte őket (sőt, mondhatni könyörgött), hogy gondolják át a döntést. Az esperes arra hivatkozott, hogy ez sokkal inkább illene ahhoz az eszméhez, amit a hercegnő képviselt, és kiemelte azt is, hogy Diana mennyire szerette Elton zenéjét. Végül a Palota engedélyt adott, hogy ez szóljon, a többi pedig már történelem. 

via

Zárd az évet a királyi családdal:

Még több

Te Te Te