4 tetoválástrend, ha idén varratnád az első mintádat

Új év, új te, új tetkó? Ha most szántad rá magad, hogy beszerezd az első tetoválásodat, akkor a következő mintákkal biztosan nem nyúlhatsz mellé.

4 tetoválástrend, ha idén varratnád az első mintádat

Minden január magával hozza a megújulást, új célokat és újévi fogadalmakat. A te listádon egy vadiúj tetkó szerepel? Akár ez lesz életed első tetoválása, akár az ezredik, érdemes képbe kerülnöd 2022 tetkótrendjeivel: milyen technikák lesznek menők, mi lesz a visszatérő téma és vajon hova és mekkora mintát érdemes varratni? Összeszedtük a négy meghatározó vonalat, ami megkerülhetetlen lesz idén.

Irány az űr!

Készülj fel rá, hogy egyre több csillagképet, gaxisokat és mindenféle űr-tematikájú mintát fogsz látni, amikor a trendi tetkókra keresel rá. Persze a Popsugarnek nyilatkozó szakértő,  Grant Lubbock szerint ezt is a járvány számlájára írhatjuk: „Szerintem amióta beütött a koronavírus, azóta valahogy több ideje lett az embereknek és lett időnk elgondolkozni azon, hogy kik vagyunk és honnan jöttünk… Ezért lehet, hogy egyre népszerűbb ez a típusú tetoválás.”

Menő és pont

2022-ben visszatér az úgynevezett stick-and-poke technika is, aminek lényege, hogy a tetoválóművész nem géppel, hanem egyetlen tűnt használva, pontról pontra viszi fel a mintát a bőrödre. Előnye, hogy nem fáj annyira, mert kevésbé roncsolja a bőrt és így sokkal hamarabb is gyógyul. Emellett teljesen más hangulata van a tetkónak. Ha valami kifejezetten egyedit keresel, ez a stílus neked szól!

Maxold ki

 És ha neked is volt időd kitervelni és elképzelni, hogy milyen mintát szeretnél, és esetleg egyszerre több dolog is tetszik, akkor te is abszolút azok közé tartozol, akikhez a nagy és extravagáns tetoválások illenek. Ne félj megvalósítani az egészet, hiszen a minél nagyobb, annál jobb elve érvényesül az idén.

A legszexibb hely

És hogy mi az a hely, ami 2022-ben a *tökéletes testrész* lesz, ha tetoválásról van szó? Hát kérlek, a füled. A fültetkók már eddig is a tetkó fanok radarján volt, de idén minden eddiginél népszerűbb lesz. Egyedi és szexi minták születhetnek így, és csak rajtad múlik, pontosan hogyan maxolod ki ezt a trendet. (Ha ránk hallgatsz, néhány fülbevalóval és/vagy piercinggel is feldobod a füled, hogy kész műalkotás fogadjon bárkit, aki előtt feltűzöd a hajad.)

Forrás: Popsugar

Inspirálódj még egy kicsit tetkó-fronton: 

Még több

Te Te Te