2007.10.20.@ 12.10

Sportos tompor

Feszesebb feneket akarsz? Nosza, láss munkának! Aggaszt, hogy löttyedt a fokhagymagerezd? A tréningünk garantáltan megszabadít minden rútul rezgő hájtól.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hetente háromszor végezd el három sorozatunkat, gyakorlatonként 10-12 ismétléssel, és röpke egy hónap alatt megszabadulsz a fölösleges tartaléktól.
 

1.Lábemelés oldalra

Térdelj le a talajra, dőlj előre, tedd le a könyököd, támaszkodj az alkarodra. Megfeszített fenékizmokkal emeld oldalra a bal lábad (derékszögben behajlítva), amilyen magasra csak tudod. Addig tartsd, amíg nem fáj, majd térj vissza a kiinduló helyzetbe. Ismételd a mozdulatot 10-12-szer (vagy amíg bírod), majd végezd el a másik oldalra is. Jobb lesz a hatás, ha végig megfeszítve maradnak a fenékizmaid!

 

2.Lábemelés hátra

Keress egy stabil széket, térdelj rá az ülőkéjére jobb lábbal. Dőlj előre, és alkaroddal támaszkodj a szék támlájára, hogy elől legyen a testsúlyod. Lassan emeld hátra a bal lábad, és tartsd ki addig, amíg nem fáj, és az egész gyakorlat alatt maradjon egyenesen nyújtva. A legmagasabb ponton még egyszer feszítsd meg a fenékizmaidat, majd engedd vissza a lábad a kiinduló helyzetbe.

3.Törzsdöntés

Fogj két (minimum másfél, maximum négykilós) súlyzót, emeld őket behajlított könyökkel közvetlenül a vállad fölé. Állj vállszéles terpeszbe, enyhén behajlított lábbal. Csípőből indítva lassan dőlj előre egyenes háttal, míg a törzsed vízszintes nem lesz, közben engedd lefelé a súlyzókat. Amikor elérted a legmélyebb pontot, lassan emelkedj vissza a kiinduló helyzetbe. Ügyelj rá, hogy a fenékizmaid végig feszesek legyenek.

 Cosmo tipp:  A komplex szénhidrátok (pl. teljes kiőrlésű búzából sült kenyér) fogyasztásától felgyorsul a kalóriaégetés.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai