2007.11.05.@ 14.11

Metál lady

Nem kell ahhoz alkalom, hogy teljes fényedben ragyoghass. A fényes, fémes, csillogó felületek most a hétköznapi öltözetedbe is belopják magukat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eddig csak a kiegészítőid ragyogtak? Most itt az ideje tetőtől talpig metálos dresszekbe bújnod. Givechy-től John Galliano-ig a legnagyobb tervezőink képzelték úgy idén ősszel, hogy a metálos tündökléssel akár a hűvösebb napokat is beragyoghatod. Dolce & Gabbana pedig egyenesen a fémes erotika birodalmába kalauzolt bennünket az idei őszi-téli trendet felvonultató divat show-ján. Szürke, fekete, arany, bronz, és ezüst felületű ultranőies ruhái úgy ragyogták be a kifutót, akár a csillagok.


Jó, ha tudod azonban, hogy a legtöbb csillogó felület optikailag kerekebb idomokat varázsol, vagyis ha úgy érzed, még van mit tökéletesíteni az alakodon, inkább dobd fel az öltözeted néhány ragyogó kiegészítővel. Például, egy óriási méretű lakk táskával, vagy fémövvel. Ha pedig készen állsz egy kis tündöklésre, válassz a hétköznapokra lakkbőrből készült kabátot, és hozzá csizmát, az esti partihoz pedig bújj flitteres ruhákba, fényesen csillogó sortokba, vagy metálos tunikákba. A hatás garantáltan nem marad el.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai