2007.11.07.@ 11.11

Útmutató a Cosmo katalógushoz

Ugye veled is előfordult, hogy az egész várost bejártad azért a cuki kis felsőért? Mire odaértél, az egyik boltban már csak XL-es, a másikban pedig valami lehetetlen szín maradt? És akkor még nem beszéltünk arról a tortúráról, amit egy cipőért vagy más nélkülözhetetlen darabért teszel meg egy-egy hétvégén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Cosmo katalógus nektek, Cosmo lányoknak készült. Mielőtt nyakadba veszed a várost, ülj le a gép elé egy finom tejeskávéval. Nyisd ki a kedvenc site-odat (remélem, már a kezdőlapod, vagy legalábbis beraktad a kedvencek közé), és ugorj a Cosmo katalógus menüpontra. Hogy könnyebb és átláthatóbb dolgod legyen, nyolc fő kategóriát jelöltünk meg. Tudsz keresni ruhák, cipők, ékszerek, kozmetikumok, fehérneműk, táskák valamint kiegészítők között. Nem feledkeztünk meg a mobiltelefonokról sem, különben min beszéled meg a barátnőiddel, hogy milyen édes darabhoz sikerül hozzájutnod? A fő kategóriákban pedig az alkategóriákat találod, reméljük nem lesz olyan termék, amit kihagytunk volna.
Fontos: egyelőre nem vásárolhatsz, ez az oldal a tájékozódásodat segíti a trend útvesztőjében, valamint inspirál saját stílusod kialakítására. Az árakat azért feltüntettük, sőt azt is, hogy melyik üzletben találod meg a hőn áhított darabot. Érdemes minden nap visszalátogatnod, mert naponta újabb és újabb termékekkel gazdagodik az oldal. Tehát ne csüggedj, ha valamit elsőre még nem találsz, gyere vissza másnap, sőt harmadnap is! Jó böngészést, Cosmolány!

fotó: www.furla.com

www.thomassabo.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai