2007.11.14.@ 14.11

Budapest Fashion Week

Szerdától három napon át ismét megelevenedik a budapesti divatélet; a Budapest Fashion Week 2007 keretében a hazai divatvilág fiatal, ismert és kevésbé ismert divattervezői mutatkoznak be a közönségnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az ötödik alkalommal megrendezendő őszi divatshow helyszíne a Ybl Konferencia Központ Kristályterme. A bemutatók november 21-től három napon át este 7-től 10-ig tartanak.
Az érdeklődők húsz divattervező kollekcióit láthatják. Olyan kreátorok mutatkoznak be, mint Makány Márta, Kenguru, Ticci és Papp Tünde. A csütörtöki nap inkább az elegáns stílus kedvelőit vonzza a kifutók elé, szerdán és pénteken pedig a lazább viseletek bemutatása kapja a főszerepet.
A divatbemutatókat egyéb szórakoztató programok is kísérik.

„A szervezők célja, hogy a rendezvények segítségével megerősödjenek a magyar divatszakma szereplői, s a hazai divat elnyerje színvonalához, minőségéhez méltó európai rangját” – mondta Mayer Balázs, a rendezvény fő szervezője. Mayer Balázst Kenguru néven ismerhetitek. A divattervező tíz éve dolgozik a szakmában; nevéhez a sajátos stílusirányzatot képviselő, főleg fiatalabbak által kedvelt KENGURU márkanevű, extravagáns ruházati termékek fűződnek.
A Budapest Fashion Week 2007 célja az adott ország divatéletének bemutatása magyar és nemzetközi neves tervezők legújabb ruhakollekcióin keresztül.
A rendezvénysorozatot évtizedek óta mintegy 20 nagyvárosban, többek között Párizsban, Londonban, Rómában, Milánóban, New Yorkban, valamint Tokióban rendezik meg. Három éve pedig már Budapesten is élvezhetjük a nagyszabású divatshow-t.

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai