2007.11.20.@ 14.11

New Yorker tizenhatodszor

Látványos bulival nyitotta meg kapuit Magyarország 16. New Yorker üzlete november 16-án Budapest belvárosában. A műsort Kasuba L. Szilárd vezette, a zenét pedig olyan hazai sztárok szolgáltatták, mint Dj Thomka, Torres Dani, Dorina és a Sugarloaf.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha kedveled a New Yorker fiatalos és trendi márkáját, siess, mert a Vörösmarty téren lévő üzlet több mint 1600 négyzetméternyi eladótérrel, és szuper nyitási kedvezményekkel vár. Szabadíts fel egy kis helyet a szekrényedben, mert a városi sikket most olyan klasszikusokkal dobhatod fel, mint a bolerók, tweedkabátok, térdnadrágok vagy a Marlene Dietrich korát idéző klasszikus pantallók. A hűvösebb napokra pedig felszerelkezhetsz az ezernyi színben tobzódó sapkákból, sálakból, kesztyűkből, és még egy sor csillogó kiegészítőből is.

 A márka lehetőséget ad arra, hogy kísérletezz egy kicsit az új formákkal, extravagáns szabásokkal és stílusokkal. Ráadásul a romantikus estékhez csábító, izgalmas fehérneműkből is válogathatsz.
A New Yorker – hazánkon kívül – további 19 európai országban van jelen. Ez mintegy 558 üzletet jelent! Persze ez még nem minden.A cég ugyanis azt tervezi, hogy 2008-ra közel 700 bolttal tör a piacra.

Cosmo-tipp: Mielőtt célba vennéd az üzletet, böngéssz a site-on! A New Yorker termékeit ugyanis megtalálod a Cosmo Katalógusban is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai