2007.11.21.@ 10.11

Táskamánia

Egy amerikai felmérés szerint egy vérbeli nő táskájában legalább 70 különböző tárgy lapul. Érthető tehát, hogy miközben a táskafazonok egyre nagyobb méretekre növekednek, a mi táskák iránti lelkesedésünk is épp így ível felfelé.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A céltudatos, modern, dolgozó lányok nemcsak a mobilt, sminkkellékeket, kardigánt és pénztárcát zsúfolják a táskájukba, van, hogy még egy kisebb méretű laptop is helyet kap a sok női holmi között. A tervezők persze felmérték az igényeket és geometrikus egyszerűségű, praktikusan pakolható és funkcionális, XXL méretű táskákat terveznek.

Mostanában igazi táskaőrület tört ki a divatvilágban. A hollywoodi sztárok óriási napszemüvegekkel kombinálva viselik a méregdrága „luxusbageket”. Mi pedig – ha kell, ha nem – utánozzuk őket. Hiába nagyon divatosak ugyanis a túlméretezett táskák, a kistermetű lányoknak szigorúan tilos XXL méretű bevásárlószatyrokkal futkosni. Ezek ugyanis optikailag még inkább összenyomják viselőjüket. Persze annak sem kell elkeserednie, akit nem áldott meg a sors legalább 170 cm-es magassággal, a táskák közepes nagyságú verzióit épp úgy megtalálhatod a polcokon, mint a termetesebbeket.

Érzéki kellék, dekoratív részletek

Ebben a szezonban a könnyed árnyalatokat és a futurisztikus plasztik- vagy szövetanyagokból készült táskákat felváltják a puha bőrök, és a fémes hatású, lakk- és krokodilbőr darabok. A klasszikus fekete mellett idén ősszel és télen hódít az antracitszürke, a tűzpiros, az olívzöld, és a fahéj árnyalatú szütyő. A legtöbb darab gyöngyökkel, kövekkel, rojtokkal és hímzésekkel díszített. Az ékesített táskákkal azonban vigyázz! Válassz a minőségi modellekből, mivel a díszítések kifinomult megmunkálást igényelnek.

Cosmo-tipp: Noha a mostani stílusarzenálban szinte bármilyen öltözethez párosíthatod a túlméretezett táskákat, az alkalmi megjelenéshez szigorúan tilos viselésük. Partiba vigyél magaddal inkább egy ultranőies borítéktáskát. Nincs más dolgod, csak keresd a decemberi Cosmopolitan magazint az újságáusoknál,most  szuperszexi partitáskát adunk ajándékba.

Ha pedig a brit sikket részesíted előnyben, és szívesen hordasz lovaglócsizmát, célszerű beszerezned egy dögös nyeregtáskát. Egy tört, mosott, vagy préselt hatású modellel garantáltan stílusos leszel.

Figyelem! A táskád és a cipőd mindig harmonizáljon egymással.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai