2007.12.26.@ 14.12

Vonzó dívák trendje- Best of 2007

A divat állandó körfogásban van. Miközben a múltból táplálkozik, folyamatosan a jövőbe tekint! Nos, ez alól a 2007-es év sem volt kivétel. Trendkövetők, figyelem! Most egy kis visszatekintés következik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az ’50-es, ’60-as évek eleganciája, a ’70-es évek asszimetriája, és a ’80-as évek diszkóstílusa már 2006-ban a divat palettájára került. Így aztán az idei év nem hozott gyökeres változásokat a trendekben. A múltidéző stílusok azonban idén tekintélyes átalakuláson mentek keresztül. Jelentősen kifinomodtak, ezáltal diszkréten elegáns dívákká varázsoltak bennünket. Ráadásul a 2007-es trend kiegészült a ’40-es évek glamour hangulatát idéző divatelemekkel. Ebben az arzenálban tehát nem volt nehéz feladat megtalálnunk a stílusunkhoz és alkatunkhoz leginkább passzoló öltözetet.

A 2007-es tavaszi-nyári trend vezérlő elve az ellentmondásosság volt. Selyem, szatén, és muszlin textúrák, nőies formák, letisztult fazonok, fodrok és hímzések jellemezték az évszak divatját. A harmóniát és üdeséget tükröző színek domináltak. Türkizkékben pompázó hímzések, és korallos arany díszítette a ruhákat. A klasszikus fekete és fehér mellett a divat színpalettáján a fagylaltszínek, a púderrózsaszín, a babakék, a vanília, és az eperárnyalatok hódítottak. A ruhákat finom, filigrán hímzések, csipkék, tüllök, masnik, és szalagok díszítették.

A trend számtalan ötletes nadrágfazonnal kedveskedett nekünk. Megannyi formai variáció közül válogathattunk egész évben. Reneszánszukat élték a rövid shortok. A hőségben elegáns szaténból, a hűvösebb napokon pedig szövetből készültek kurta nadrágjaink. De ne feledjük az élre vasalt, bőszárú fazont, a méltán népszerű cicanadrágot, és a szűk szárú farmereket sem! Ezek tették az évben még kecsesebbé lépteinket. Igazi kis divatikonokká válhattunk a 2007-es év slágerének számító ceruzaszoknyákban és a derekunkat kiemelő széles övekben, főleg ha mindezeket sálgalléros blúzokkal párosítottuk.

Tavasszal és nyáron a metálfényben ragyogó, és fémesen villogó kiegészítők, például a szuperszexi és kényelmes saruk, míg ősszel és télen a lakkbőr, és krokodilmintás kellékek dobták fel a hétköznapi megjelenésünket.

A hűvös őszi fuvallatok becsalogatták a gardróbunkba a sikkes, duplasoros gombolású szövetkabátokat, az elegáns bokacsizmákat és a brit nagypolgári élet megtestesítőjét, a lovaglócsizmát.

Ez az esztendő egyöntetűen a visszafogott szabásvonalakról és a szolid eleganciáról szólt. Idén bizony a végtelenül szexi stílus eléréséhez nem kellett bevetnünk az évekig alkalmazott mély dekoltázs eszközét! A 2007-es trend ugyanis finom ötletekkel tett vonzó démonokká bennünket.

 

Fotó: Cosmopolitan

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai