2008.01.18.@ 17.01

Új szerepben Kirsten Dunst!

Kirsten Dunst ezúttal nem a Pókember hősnőjeként, hanem igazi dívaként hódit a manézsban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 26 éves színésznő titokzatos, kislányosan bájos stílusa tökéletesen megtestesíti az olasz divatcég legújabb, 2008-as tavasz-nyári kollekcióját. A sajátos ruhák és kiegészítők igazi cirkuszi hangulatot idéznek fel. A Prada leányvállalataként ismert márka az idei évre kecses sziluettekkel, nőies fodrokat, mesés textúrákat, zsabós gallérokat és meglepően kurta szoknyákat álmodott meg nekünk.

A sajátos stílusáról híres divatcég a tavalyi évben Lindsay Lohant kérte fel reklámkampánya arcaként. Az akkor mindössze 20 éves sztár ezzel olyan hírességek nyomába lépett, mint Drew Barrymore, Chloe Sevigny vagy Maggie Gyllenhaal. A vállalat idén ismét múzsát váltott és Kirsten Dunst különleges szépsége és titokzatos kisugárzása mellett tette le a voksát. A végeredményt látva a Miu Miu nem döntött rosszul. A fotók egy cirkuszi manézsba kalauzolnak. Kirsten törékeny kislányként, a hajában piros masnival pózol ebben az egyedi környezetben.

A Marie Antoinette sztárja nem kimondottan klasszikus szépség, karakteres arcát elsősorban sokak által kritizált, szabálytalan fogsorának köszönheti. Mi ezzel együtt szeretjük őt! Kirsten ugyanis – bár számtalan filmben szerepelt már -, képes volt megőrizni a „szomszéd lány”-imázsát.

Fotó: miu miu
www.miumiu.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai