2008.02.20.@ 14.02

Március elsején rajtol a maratoni aerobik!

A közelgő tavasz bizony lecsalogatja rólunk a jótékonyan takaró ruharétegeket. Ha eddig csak halogattad a sportot, most már nincs mese, itt az ideje elkezdeni mozogni! Ha szereted az aerobikot, most van egy nagyszerű tippünk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Március elsején hatodik alaklommal rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maratont. Ha tehát a mozgás szerelmese vagy, most te is kipróbálhatod, mire is vagy képes egy hatalmas aerobik-mezőny tagjaként. Az évről évre teltházas esemény ezúttal a Sportmax Újbuda Sportcsarnokában rendezi meg a szervező, a BSI. A nap programját pedig most is hazánk népszerű aerobik prezenterei vezénylik majd a több száz résztvevőnek, akik más-más céllal lépnek a sportcsarnok parkettájára. 

A legelszántabbak az Aerobik Maraton bajnoka címért szállhatnak harcba, de ha te a kötöttségektől mentes mozgást kedveled, az aerobik napszámtalan óratípusa közül is válogathatsz.
Felkeltettük az érdeklődésed? Nevezz már most! Bővebb információkért és részletes programért kattints a www.aerobikmaraton.com -ra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai