2008.03.14.@ 01.03

Új mozgásformák a láthatáron!

Ha már unod az eddigi tornákat, vagy mindig az újdonságot keresed, böngéssz ajánlataink közül, hiszen megérkeztek hazánkba is a legfrissebb edzéstípusok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Body Art – test és lélek harmóniája 

A jógán és a japán „do in” mozgásformán alapuló edzés nyújtja és erősíti, rugalmassá teszi az izmokat, miközben a megfelelő légzéstechnikák és a meditatív zene segítségével megteremti a belső nyugalmat, a test, a lélek és a tudat egységét. Az egymásra épülő mozdulatok ívet adnak az egész edzésnek, és segítenek a koncentrációban.
Itt kipróbálhatod a Body Artot: A1 Óbuda és A1 Material Wellness Központ (www.a1wellness.hu)

Kinesis – egyénre szabott edzés

A Kinesis célja, hogy természetes mozdulatokon keresztül fejlessze a négy fő fizikai képességünket: az erőt, az egyensúlyt, az állóképességet és a hajlékonyságot. Több mint kétszáz mozdulatsorból áll, hogy mindenki az egyéniségéhez és az alkatához leginkább passzoló gyakorlatokat végezhesse. Ezt az edzéstípust három pár fogantyúval végzik egy tükör előtt, így a mozdulatok pontosságát is figyelemmel lehet kísérni.
Itt kipróbálhatod a Kinesist: Team Fitness (www.teamfitness.hu), Oxygen Wellness Központ (www.oxygenwellness.hu)

Kettlebel – erősítés súlygolyóval 

Képzelj el egy ágyúgolyót, amin van egy fogantyú. Ez a súlygolyó a Kettlebel edzés alapja. A golyóval végzett különböző gyakorlatok segítségével erős izomzatod lesz, és kitartóbb, robbanékonyabb leszel, mint valaha! Ez a mozgásforma Oroszországban már több száz éves múltra tekint vissza, ám Magyarországra még csak most érkezett meg.
Itt kipróbálhatod a Kettlebelt: mindhárom A1 Wellness Központban (www.a1wellness.hu)

Gymstick – forradalmian új sporteszköz

Ez az eszköz a bot és a gumikötél mozgását ötvözi az edzés alatt, és a legkülönbözőbb célok eléréséhez használhatod. Legyen szó zsírégetésről, állóképességjavításról vagy izomfejlesztésről, a gymstickkel mindezeket megvalósíthatod! Előnye, hogy otthon is használhatod, ám akkor a leghatékonyabb, ha edző segítségével csoportos órákon veszel részt.
Itt kipróbálhatod a Gymstick edzést: Montevideo Wellness (www.montevideowellness.hu)

Hot iron – zsírégetés súlyzós edzéssel 

Ha azt hiszed, hogy súlyzóval nem ég megfelelően a zsír, hanem csak izomfejlesztésre alkalmas, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a Hot ironnal! Ezzel egy egyórás súlyzórudas, csoportos edzéssel hatékonyabban csökkentheted testzsírszázalékodat, mint a kardióval, hiszen a zsírraktárak tornát követő utóégetése eredményesebb, mint az intenzív, állóképességnövelő mozgás alatt. Vegyél részt egy foglalkozáson, hogy te is lásd a hatékonyságát!
Itt kipróbálhatod a Hot iront: Oxygen Wellness Központ (www.oxygenwellness.hu)

Szöveg: Berende Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai