2008.04.17.@ 08.04

Ezt csatold fel!

Egy jó öv még a legegyszerűbb szabású ruhát is feldobja, ráadásul optikailag kiválóan formálja alakodat! A kérdés csupán, hogy széleset, vékonyat, fényeset vagy színeset válassz. Mi most mindenre válaszolunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha igazi Cosmo-lány vagy, neked már mondanunk sem kell, hogy mennyit is trükközhetsz a táska, cipő és öv hármasával. Mi most ez utóbbit vesszük górcső alá!

Ne gondold, hogy a ruhatárad csupán úgy frissítheted, ha folyamatosan vadonatúj dresszeket vásárolsz. Ha beszerzel néhány színes és vidám övet, egy csapásra izgalmassá varázsolhatod a tavalyi ruháidat. Az egyik legtrendibb öltözék-kiegészítőnek tehát az idei évszakban is nagy szerepe van! Most találkozhatsz valódi- és műbőrből, áttetsző műanyagból, pálmarostból vagy bőrcsíkokból fonott és gumírozott verzióval. Idén tavasszal az övek a szivárvány minden színében pompáznak, lehetnek keskeny, vagy akár tenyérnyi szélességűek is, díszíthetik őket fényes kristályok, karakteres és egyedi formájú csatok és gyöngyök. Mielőtt azonban bármelyiket is felcsatolnád, vedd figyelembe alkatodat és az adott ruha fazonját!

Ha nádszálkarcsú vagy, szinte bármilyen vastagságú övet viselhetsz. Hangsúlyozhatod a homokóra sziluettet a derekadra csatolt széles övvel, de most a keskeny változattal is épp olyan szexi eredményt érhetsz el. A legújabb trend szerint hódít a többszörösen derekadra tekert, vékony fazon. Amennyiben azonban deréktájon kis súlyfelesleged van, lazán ejts a csípődre egy vastagabb övet. Igyekezz úgy felcsatolni, hogy a csaton lefelé bújtatod át a szíj végét, ezáltal az öv V-alakban helyezkedik majd el a csípődön, így optikailag nyújtja az alakod.

Cosmó-tipp: Az idei szezonban divatos etno stílusú ruháidhoz válassz hosszú rojtos és fonott bőrövet, vagy dobd fel őket zsinórból szőtt fazonnal!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: D&G

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai