2008.11.06.@ 12.11

Szorcsik Viktória diétás titkai

Szorcsik Viktóriára a Sugarbird Divatshow alkalmával figyelt fel szerkesztőségünk, ugyanis a gyönyörű színésznő és modell, aki műsorvezetőként is debütált nemrég, feltűnően jó formában volt. Utánajártunk, minek köszönheti Viktória bombázó alakját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A színésznő világéletében sportolt, bár mostanában kevesebb ideje van a mozgásra, mivel rengeteget dolgozik. Ha ideje engedi, szívesen sétál, vagy biciklizik jó időben, kedveli a hobbisportokat, mint például a korcsolyázást.

Viktória nagyon odafigyel étkezésében a mértéktartásra, a kenyér egyáltalán nem szerepel az étrendjében, ellenben sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Nagyon fontosnak tartja a megfelelő folyadékbevitelt, rengeteg szénsavmentes ásványvizet, és frissen facsart gyümölcslevet (papaya, ananász, mangó) iszik. Figyel az egészséges táplálkozásra, és a megfelelő vitaminbevitelre.

A Jóban Rosszban színésznője, ha kikapcsolódásra vágyik, meglátogat egy fürdőt, masszázsra jár, vagy szaunázik. Fontos számára, hogy szakítson magára időt a feszített munkatempó mellett is.

Szöveg: Gaál Zita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai