Ősszel is csúcsformában: a legújabb zsírégető aerobik-típusok

Ha ősszel sem akarod elhanyagolni a mozgást, de unod már a konditermet, vagy a hagyományos aerobikedzéseket, akkor az alábbi új óratípusokat javasoljuk neked!

2008.11.13. 10:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Body Ball

A speciális alakformáló óra során hatvan percen keresztül egy labdával kell dolgozni, azt préselni, görgetni, gurítani és adogatni. A préselések erősségével szabályozható az intenzitás, az óra nem lehet túl könnyű vagy túl nehéz, és mivel nincsen koreográfia, bárki számára követhető. A labdával erősítő, nyújtó és egyensúly-javító gyakorlatok is végezhetők. A részvételhez különleges ügyesség, labdaérzék nem szükséges, viszont a gyakorlatok helyes végrehajtása nagyobb összpontosítást igényel, mint egy hagyományos alakformáló óra során, és ez az eredményben is megmutatkozik.

Hot Iron

Ez az új típusú edzés olyan egyedülálló súlyzórudas edzésmódszer, mely teljes erőbedobást, rengeteg energia felhasználást, erőteljes fizikai munkát követel. Mindez jó érzést, jobb megjelenést, és szebben kidolgozott testet eredményez. Nők és férfiak, a sportban kezdők és haladók számára egyaránt megfelelő edzésprogram. Egy edzés alatt közel annyi kalóriát égetünk el, mint egy állóképességi edzés alatt. Edzés után pedig az „utóégető hatás”, azaz az edzés utáni kalóriaégetés sokkal magasabb, mint egy állóképességi edzés után.

Wellbox

Önvédelmi mozgáselemek, ütések, rúgások, és az aerobik ötvözete a dinamikus óratípus. Erősen javítja a testi-lelki állóképességet, és rendkívül hatásosa a felgyülemlett feszültség és agresszivitás leküzdésére. Nagyszerű kardio tréning, hatásosan formálja a hasizmokat, a felső és alsótestet. A Wellbox órán ez a mozgásanyag kiegészül egy speciális boxzsák használatával. Az óra egyszerű, követhető, és testsúlycsökkentő, valamint hatékonyan formálja az egész testet.

Szöveg: Gaál Zita

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Az 5 legjobb alakformáló sport

Egyénre szabott edzések

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai