2009.06.16.@ 11.06

Így legyenek szexi és izmos lábaid!

Ha szeretnél szuperül kinézni a rövid farmernadrágodban, akkor próbáld ki ezeket a gyakorlatokat, amelyek alaposan megdolgoztatják a lábszáradat és a külső combot is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A következő gyakorlatok egy dél-afrikai sztártrénertől származnak, aki szerint, ha becsülettel elvégzed ezt a tornát, akkor már néhány héten belül látványos eredményre számíthatsz. Csinálj három sorozatot húsz ismétléssel (mindkét lábra), és egy héten háromszor végezd el a programot.

Meghajlós kitörés

A kezek a csípőn, majd keresztezd a jobb lábadat a bal lábad mögött. A térdeket egy kicsit hajlítsd be. A bal sarkad segítségével nyomd el magad a talajtól, lassan emelkedj fel, vidd ki oldalra a lábad, és az emelés közben feszítsd meg jobb combod külső részét. Maximalizáld a hatást: A kinyújtott lábadat tartsd megemelve tizenöt másodperc erejéig, ezzel valóságos „próbatétel” elé állítod a külső combodat.

Farizom emelés

Ereszkedj négykézlábra, a hátad legyen egyenes. Feszítsd meg a fenekedet és a külső combodat, és emeld ki oldalra a lábadat, a térdek legyenek kilencven fokos szögben behajlítva. Majd térj vissza a kiindulópontba, anélkül, hogy a térdeidet hozzáérintenéd a talajhoz. Maximalizáld a hatást: Az ismétléseket gyorsan végezd el, de lehetőleg úgy, hogy a hátad ne mozogjon, így a pulzusodat is felpörgeted.

Próbáld megérinteni a talajt!

Jobb lábaddal törj ki előre, a bal lábad pedig kinyújtva a másik mögött, a térd kicsit behajlítva, és öt centiméterre legyen a talajtól. A jobb kezed maradjon a csípődön, viszont a bal mutatóujjadat nyújtsd a talaj felé. A jobb sarkaddal nyomd fel magad, és lassan állj fel. Maximalizáld a hatást: A hátul lévő lábat egy nagyon kicsit feszítsd meg, így a térdek is keményebben dolgoznak majd.

Hogyan égethetsz el könnyen száz kalóriát?

Ha hiszed, ha nem, egyszerű, mindennapi tevékenységekkel is kordában tudod tartani a súlyodat és elégethetsz akár száz kalóriát is. Íme, egy kis ízelítő, mely elfoglaltságokkal mondhatsz búcsút száz kalóriának:

20 perc autómosás
20 perc kutyasétáltatás
10 perc ugrálókötelezés – közepes tempóban
25 perc élelmiszerboltban történő vásárlás
15 perc táncolás egy szórakozóhelyen
30 perc gyaloglás, miközben a mobilodon beszélsz
15 perc gyorsabb iramú séta

Fotó: profimedia.hu

Rendelj fitt tippeket a mobilodra! (x)

Kapcsolódó cikkek:

Feszesítsd a problémás területeket szuper gyakorlatokkal!

Lendülj formába 15 perc alatt a nappaliban!

Legyél bombázó nyárra: elő a lábakkal!

Minden, ami fitnesz!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai