2009.11.09.@ 00.11

Légy trendi: ünnepeld „svédül” a karácsonyt! (X)

Közeledik a karácsony és még semmit nem intéztél? A lakásod még nyári színekben pompázik és még egy karácsonyi üdvözlőlapot sem vettél?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Látogass el az IKEA áruházaiba, ahol számtalan eredeti ajándék ötletet, lakberendezési tippet és megoldást találhatsz egy helyen. A www.ikea.hu/kivansaglista oldalon pedig összeállíthatod saját kívánságlistádat, amelyet ha a pasid nem, a svéd Tomte talán valóra is vált.

Varázsolj egyszerűen adventi hangulatot otthonodba
 
Otthonod hangulatát apró változtatásokkal, egyszerű kiegészítőkkel is könnyedén az évszakhoz, a karácsonyhoz igazíthatod. A téli időszakra az IKEA a meleg színek, például a piros használatát ajánlja, ezért szezonális választékában számos lámpát, fénydekorációt és gyertyatartót ajánl ebben a színben. Használj gyertyákat és világító díszeket, mutasd meg a külvilágnak, hogy TE már készen állsz a karácsonyra!
 
Ne pánikolj!
 
Minden évben előre elhatározod, hogy idén már novemberben megveszed mindenkinek az ajándékot, de sajnos most sem jönnek az ötletek, hogy kinek mit vegyél és hol? Mindannyiunk óriási segítségére az IKEA a svéd hagyományokra építve létrehozott egy új weboldalt, a www.ikea.hu/kivansaglista oldalt, ahol az IKEA termékeiből választva mindenki összeállíthatja a saját kívánságlistáját, amelyet e-mailben, Facebookon vagy Twitteren keresztül megoszthat barátaival, szeretteivel, még egyszerűbbé téve számukra az ajándékok kiválasztását. Másrészt amellett, hogy barátaidnak elárulod, hogy idén mire vágysz egy kis szerencsével meg is nyerheted az IKEA termékeiből összeállított kívánságlistádat.
 
Utolsó simítások
 
Idén ne várj a pasik segítségére, válaszd ki te a karácsonyfádat az IKEA-ban. A fa beszerzésénél is a környezettudatosság lebegjen a szemed előtt, ezért válassz az IKEA ellenőrzött ültetvényekről származó fái közül. Ha ez még mindig nem elég, januárban még be is cserélheted a karácsonyfádat egy 3.500 Ft értékű IKEA ajándékkártyára, így az ünnepek elteltével is meglepheted magad valami szuper ajándékkal!

 

Címkék: „svédül” karácsonyt! légy trendi ünnepeld

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több technikai